Тимошенко на ТРК «Україна» перемогла Черновецького на «Інтері»

22 Грудня 2008
13756
22 Грудня 2008
11:55

Тимошенко на ТРК «Україна» перемогла Черновецького на «Інтері»

13756
Тимошенко на ТРК «Україна» перемогла Черновецького на «Інтері»
19 грудня політичне ток-шоу «Шустер live» на ТРК «Україна» за участю Юлії Тимошенко мало рейтинг 5,47% і частка 19,9% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine).
 
Ще вищими були показники у містах із населенням понад 50 тисяч мешканців: рейтинг 6,57% і частка 24,05%. Це найвищі показники за час виходу програми Савіка Шустера на ТРК «Україна».
 
Тим часом програма «Свобода на Інтері» (текст, відео), яку вів київський мер Леонід Черновецький, мала рейтинг 6,26% і частку 19,05% (у містах «50 тисяч+» - рейтинг 6,46% і частка 19,82%). Таким чином, Леонід Черновецький програв парі, яке уклав із генеральним продюсером «Інтера» Ганною Безлюдною: у разі, якщо рейтинг (можливо, Леонід Михайлович мав на увазі частку) програми перевищить 50%, вона мала подарувати йому ящик шампанського.  
 
Минулого тижня «Свобода на Інтері» з народним депутатом Олександром Єфремовим (Партія регіонів) мала рейтинг 6,02% і частку 20,11%.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13756
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5621 дн. тому
Отар, если Вы понимаете разницу между рейтингом и долей, но так вольно обращаетесь с цифрами измерений, значит, то, что Вы делаете - чистой воды манипуляция. Свое предложение сходить на курсы беру обратно - в этом случае они Вам не помогут. Так же, как и мое имя(((
otar
5621 дн. тому
Аноніме, як згадаєте, як вас звуть - беріть паспорт і йдіть собі на курси чи ще на щось :) я в курсі, що таке частка і рейтинг, дякую за турботу.
5621 дн. тому
Кстати, а почему вы до сих пор не поставили такой любопытный материал? http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/
5621 дн. тому
Отар, может, Вы сходите на курсы какие-нибудь, где Вам расскажут про разницу между единицей доли и единицей рейтинга. Хотя, что для Вас, профессионалов, разница в пару десятков тысяч человек....
Алегарф
5621 дн. тому
Ну и нормально, Космос почти догнал по популярности повелительницу всея хаоса Жулю Дебошенко! Секта на секту, как говорится... И ни у кого не осталось сомнений, что он сейчас третье по популярности лицо этого государства, вон даже Злодющенко пробует примазаться к Лёниной славе! Ну а лидер, лидер известно кто... Тому що ПРАВОСЛАВНЫЙ!!!
kukki
5621 дн. тому
я смотрела Тимошенко, скажу чесно...не потому, что я ей верю..просто Леню слушать - это ваще бред...хотелось просто в условиях кризиса услышать что-то толковое...а Юля устроила свою пропаганду...мне эта передача Савика не понравилась...он просто отдал все эфирное время премьеру толкьо потому, что это премьер...дисскусий было мало...да и Савик заметно был скован...не ожидала...
Madrog
5621 дн. тому
2Лесик: ты хочешь сказать, что зрителю больше нравятся проститутки политические?)
Лесик
5621 дн. тому
Не помогли Космосу не его проститутки из братства Аделаджи не Волков с Кильчицкой
Madrog
5621 дн. тому
в любом случае пазитифф...разрыва пачти не видна...интересна, каг разделилась между ними мужская и женская аудитории))
5621 дн. тому
Доля программы на ТРК Украина была выше... наверное, это имелось в виду ;)
otar
5621 дн. тому
Як мінімум за трьома параметрами з чотирьох у Шустера показники вищі: а)частка за 50 тис+ і 50 тис- ; б)рейтинг за 50тис+. Це крім того, що в принципі для "України" такі показники безпрецедентні.
5621 дн. тому
выиграла по личному рейтингу Телекритики.
kukki
5621 дн. тому
Я чего-то не поняла...Рейтинг Юли - 5,47%, Черновецкого - 6,26%...Чего она выиграла????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду