На Новому каналі не буде скорочень і планується підвищення зарплатні

3 Грудня 2008
16112
3 Грудня 2008
10:08

На Новому каналі не буде скорочень і планується підвищення зарплатні

16112
На Новому каналі не буде скорочень і планується підвищення зарплатні
Незважаючи на фінансову кризу, Новий канал не збирається скорочувати штат і планує підвищити зарплати працівників на 10%, повідомляє проект ЛІГАБізнесІнформ «Моніторинг ЗМІ».
 
«У нас у штаті лише 300 осіб. Тут справді кожна людина виконує свою функцію. Тому скорочень на каналі не буде. Але з 1 листопада ми припинили приймати на канал нових людей», - повідомила керівник піар-департаменту Нового Ольга Балабан.
 
З огляду на фінансову кризу, канал перейшов у режим жорсткої економії. «Тепер дуже уважно придивляємось до всіх витрат. Вони визначаються з погляду доцільності», - пояснила пані Балабан. За її словами, буде переглянуто й доцільність виходу програм, які набирають частку менш ніж 12% за комерційною аудиторією каналу (14-49 у містах «50 тисяч+»).
 
Також Ольга Балабан повідомила, що канал продовжує виробництво власних проектів та готує до запуску шоу «Побий білявку», яке вестиме Андрій Доманський. Нагадаємо, формат Beat The Blonde канал придбав ще на початку 2008 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16112
Читайте також
04.12.2008 15:27
Виталий Выголов, «Інфопорн»
19 960
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
почалось
5628 дн. тому
дружбан слил, что в его конторе сегодня дали зарплату за ноябрь. Сядьте, кто стоит - ПО КУРСУ 8.00!!!!!!!!!!!! Я так понимаю, скоро туда вістроится очередь
5628 дн. тому
релакс! на ут1 зарплата по курсу 5.05 платится, на интере 5.5, плюсах до 5.90...и все как мыши сидят
калькулятор
5628 дн. тому
Даешь повішение на 10 %!!!!! тока забыли уточнить в каких условных единицах? патаму как 1000 баксов+100баксов, это при нынешнем курсе одно, а 5000 грн (летние 1100 баксов) и 5500 грн - это даже не уровень ожидаемой инфляции в гривнах, не говоря уж о том, что по официальному курсу енто всего 750 баксов. РЕЗЮМЕ: в некоторых случаях повышение зарплаты на 10% может означать ее падение на 25%. Могла бы "Телекритика" разобраться, чего там происходит с зарплатами?
гость
5628 дн. тому
новый рулит
сотрудник
5628 дн. тому
Это радует и греет душу)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду