Нацрада відповіла пікетувальникам від ПСПУ

27 Листопада 2008
23155
27 Листопада 2008
06:38

Нацрада відповіла пікетувальникам від ПСПУ

23155
Нацрада відповіла пікетувальникам від ПСПУ
Під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення 26 листопада під стінами Нацради проводився пікет, організований Прогресивною соціалістичною партією України. Пікетувальники вимагали повернення в українські мережі відключених раніше російських телеканалів.
 
На брифінгу, що відбувся після засідання, член Національної ради Тетяна Мокріді прокоментувала акцію.
 
Загалом Тетяна Мокріді назвала дії пікетувальників «звичайною піар-акцією», відмітивши, шо вони запізнилися на три тижні. Вона відзначила, що телеканалу «Первый канал. Всемирная сеть» тимчасово дозволено транслювати ряд програм. Крім того, пані Мокріді звернула увагу на спекуляції на мовному питанні з боку Наталії Вітренко, пояснивши, що остання «не помічає» в українських кабельних мережах наявності програм англійською, французькою та іншими мовами.
 
Також у повідомленні зазначено, що представники прес-служби поспілкувались із учасниками мітингу і встановили, що їхня участь була платною. На доведення цього прес-служба наводить фото.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23155
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5644 дн. тому
Это бесполезно... Просто давайте дружно пожелаем членам Нац. Совета того, чтобы ихние дети наконец зажили в той обетованной Украине, которую они так упорно строят, и, конечно же, долгих лет жизни - чтобы они воочию могли налюбоваться плодами своей деятельности!
пенсионер
5645 дн. тому
Таня Мокриди, ваши родители наверняка проживают и проживали не в Украине. Зачем же отбирать то, что дорого пожилым людям
Алегарф
5645 дн. тому
2 Ветренка - forever What is "Залещанщина"? Это типа новое "оскорбительное" название той территории, которая и по сей день сберегла и во многом преумножила - да! - "величие и славу" Киевской Руси!
Ветренка - forever
5645 дн. тому
2 Алегарф Ваша Залешанщина имеет примерно такое же отношение к Киевской Руси и ее "величию и славе", как Киевская Русь к Норвегии.
Алегарф
5645 дн. тому
2 Ветренка - forever! Конечно, большие бабки, а тем более сейчас, вкладывают в чё-нить конкретное и самоокупемое. Ну, в национализм там, в Украину, "голодомор"... Кому надо возрождение наших традиций, величия и славы - славы Киевской Руси. Ведь это нецелесообрахно, нерентабельно и... тупо ваще! Только такие лохи "дурачки" Курочкины и ведутся на такую туфту, хаха : /
Ветренка - forever!
5645 дн. тому
2 свит обрав ющенка и билэньку Юлю! Ага, пока вас Курочкин спонсировал, то и на палатки хватало и на поездки Наташи по УкраЙне, а щас у вас только на бухло и осталось
свит обрав ющенка и билэньку Юлю!
5645 дн. тому
Ну да, конечно, пикет это когда с долларами, сцена, океанэльзы, ющенкотак и апельсины с ксендзами, а када без долларов, то это не народ, это "алкаши"!!!
Кинокритик
5645 дн. тому
Это не пикет был, а балаган из два десятка хамливых алко-пенсионеров и мимопроходящих зевак. И что может сказать партия, у которой даже своего сайта нету, а есть сайт лидера))))?
Алегарф
5645 дн. тому
Очередная ЛОЖЬ на ТелеКритике. http://www.vitrenko.org/start.php?lang=1&part_id=5&galery_id=141
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду