Ток-шоу «Шустер live» 31 жовтня мало найнижчі у своїй історії показники

3 Листопада 2008
19076
3 Листопада 2008
12:43

Ток-шоу «Шустер live» 31 жовтня мало найнижчі у своїй історії показники

19076
Ток-шоу «Шустер live» 31 жовтня мало найнижчі у своїй історії показники
31 жовтня ток-шоу «Шустер live» на телеканалі «Україна» (текст) мало рейтинг 1,67% і частку 6,7% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine).
 
У містах із населенням понад 50 тисяч мешканців показники були вищими – рейтинг 2% і частка 8%. У містах «50 тисяч-»  - рейтинг 1,32%, частка 5,54%.
 
Це найнижчі показники п’ятничного ток-шоу за весь час виходу програми на ТРК «Україна». Найвищі показники мала прем’єра шоу 5 вересня – рейтинг 3,21% і частку 14,63% («50 тисяч+» - 17,96%). На суттєве зниження показників шоу вплинула трансляція спецвипуску «Свободи на «Інтері», учасниками якої стали Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко та Віктор Янукович  (частка 9,2%, частка 36% за загальнонаціональною панеллю GFK Ukraine).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19076
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алекс
5664 дн. тому
Не очень мне нравится Савик (как человек-блудилка), но его шоу в пятницу было на порядок лучше интеровского. А почему наши люди, словно зомбированные крысы, смотрели на гавканье первых лиц - загадка. У савика шел разговор о реальных вещах, из которого каждый украинец мог почерпнуть массу полезной информации. А что важного сказали на "интере"? Про сучку и блох - вот наш формат. Может наше население залсуживает такой канал, как "Интер"!?
2 ромашка
5664 дн. тому
Не вміють наші жлоби інтелегентно рота затикати! Савік - душка!
ромашка
5665 дн. тому
що за люди... то нили, що політиків нема кому поставити на місце, то жаліються, що ведучі не давали їм, бідолашним, і слова сказати і нагло затикали "прекрасну жінку-примєра". по-моєму, інтерівські ведучі вели себе нічим не інакше, ніж савік, перебиваючи своїх гостей. то про що мова?
Арифмометр
5665 дн. тому
А хіба не ток-шоу з Юлею і Януковичем мало у Шустера найвищі показники?
5665 дн. тому
Не городіть города серед поля, Галю-прекрасна жінка вельми анитипатійна своїми зайвими ганчірками і як Сара зі США змушена буде їх віддати на потребу бідних; і ненавидить чоловіків люто- а вони мстиво поставили її в кепську ситуацію.
Галя
5665 дн. тому
Я дуже шкодую,що дивилась цю ганебну передачу на інтері ,навіть студію оформили "тронним" залом і Ющенко сидів царьком ,та разом з ведучими які не давали слова Юлі Володимирівні звенувачували у всіх смертних гріхах ,які заподіяв президент своєю політикою.А говорили що будуть вносить пропозиції для виходу держави із кризиса,а самі топили прекрасну жінку-примєра
элка
5665 дн. тому
После того, что увидела страна в той, прости Господи, "свободе", Шустер может спать спокойно и не волноваться за свои рейтинги. За развеселым шапито с клоунами интересней наблюдать, чем за откровенной и не прикрытой заказухой с нервно-больными ведущими и презом на троне.
блудный сын
5665 дн. тому
Я тоже изменил Шустеру и смотрел ту парнографию на "интере". Больше не буду, каюсь, уж лучше смотреть варяга, чем на отечественную бездарь, затыкающую рты гостям.
Slot
5665 дн. тому
Шота мало вєріцца....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду