Перший номер українського Harper's Bazaar вийде в грудні. Головним редактором призначено Наталію Гузенко

10 Жовтня 2008
16489
10 Жовтня 2008
19:05

Перший номер українського Harper's Bazaar вийде в грудні. Головним редактором призначено Наталію Гузенко

16489
Перший номер українського Harper's Bazaar вийде в грудні. Головним редактором призначено Наталію Гузенко
Міжнародний жіночий журнал Harper's Bazaar почне виходити в Україні з грудня 2008 р. Про це «Детектор медіа» повідомила менеджер зі зв’язків з громадськістю «Independent Media Україна» (яке видаватиме журнал)Тетяна Дзинько.
 
Головний тематичний напрям Harper's Bazaar – мода. Журнал видається у 27 країнах світу за ліцензією американської видавничої групи Hearst Corp.
 
Стартовий наклад видання становитиме 25000 екземплярів. Змістове наповнення на 40% забезпечуватиме місцева редакція, 60% займе «міжнародний» перекладений контент. Сума інвестицій у видання не розголошується, проте пані Дзинько зазначила, що окупиться ця сума за 2 роки. 
 
Головним редактором Harper's Bazaar стала Наталія Гузенко, яка до цього протягом 5 років очолювала журнал Pink видавництва KP Media. 
 
Нагадаємо, у вересні видавництво «Ашет Філіпакі Шкулев» випустило українську версію журналу Marie Claire, який разомзELLE та L’Officiel перебуває у тій самій тематичній ніші, у якій позиціонуватиметься Harper's Bazaar, - журнал мод для життєво активних мешканок великих міст із доходом вище за середній. Запуск Marie Claire коштував близько $5 млн. За інформацією «ТК», у грудні-січні в Україні має з’явитися ще одне дуже відоме західне глянцеве видання.  
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16489
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Євген
5692 дн. тому
Чомусь не уявляю собі мешканку України, тим більше з доходом вище за середній, яка не читає українською мовою.
5693 дн. тому
По каким критериям выбор пал на Гузенко? Кто еще проходил кастинг - есть определенные сомнения...
читачка
5693 дн. тому
ВЕЛИКІ сумніви, чи зможуть українці читати українською цей журнал. А він відомий у Штатах. там навіть колись були фото дружини президентаа України.
Євген
5693 дн. тому
Так, судячи з того, що про мову ні пари з уст, українським журнал буде суто георгафічно. Уже відвертає.
українка
5695 дн. тому
Цікаво, чи бува не московською говіркою вирішили видавати УКРАЇНСЬКИЙ Harper's Bazaar?..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду