«Амедіа-Україна» не закривається і стане самостійною структурою

8 Жовтня 2008
7510
8 Жовтня 2008
16:38

«Амедіа-Україна» не закривається і стане самостійною структурою

7510
«Амедіа-Україна» не закривається і стане самостійною структурою

Продакшн-компанія «Амедіа-Україна» планує перетвориться з виробничого підрозділу російської «Амедиа» на повноцінну структуру, яка матиме свою власність і своє місце на ринку. Про це «ТК» розповів голова ради директорів компанії «Амедиа» Олександр Акопов, у такий спосіб спростувавши чутки про можливе закриття «Амедіа-Україна».

За його словами, ближче до кінця жовтня має бути призначено керівника українського підрозділу компанії: «На сьогодні компанія не зовсім лишається без керівництва. Те, що у нас відбувається у Києві, все одно зав’язано на процесах в основному офісі, це стосується і проектів, і фінансового керівництва тощо. Тобто компанія функціонує як частина загального механізму. Але їй потрібен керівник, який буде перш за все керувати нею як українською компанією, він має чітко розуміти потреби українських каналів, перебуваючи із ними у постійному контакті», – зазначає пан Акопов. Наразі триває розгляд кандидатур на керівну посаду української компанії.
Також він зауважив, що процеси, які відбуваються в «Амедіа» (скорочення штату, закриття проектів), не стосуватимуться української компанії, оскільки ситуація на ринку України та Росії суттєво відрізняється: «Тут (у Росії. – “ТК”) ринок уже сягнув свого піку за обсягами виробництва, тому компанія живе в інших умовах. В Україні ринок ще розвиватиметься і зростатиме, відповідно поповнюватимуться контентом українські канали».
Однак, за словами Олександра Акопова, на сьогодні «Амедіа-Україна» не знімає жодного проекту: «Як тільки ми визначимося з керівництвом, ми зрозуміємо, які проекти ми вироблятимемо для українських каналів. І тоді зможемо говорити про деталі». На сьогодні «Амедіа-Україна» веде переговори з провідними українськими каналами щодо зйомки проектів на їх замовлення у наступному році: серед них, як зазначив Олександр Акопов, «1+1», Новий канал та інші.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7510
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
5690 дн. тому
Сволочи из "А-Медиа" а вы не боитесь что люди которых вы кинули по зарплате обратятся в налоговую службу и в МВД ! У вас же ни каких денег не хватит отстёгивать им или вам прийдется работать официально т.е. работников принимать официально, платить зарплату через банк и со всеми начислениями. Да вообще платить налоги так как положено в Украине!!! А то привыкли все черным налом! Будьте ВЫ прокляты! Что бы вы обанкротились и те деньги которые вы украли у своих работников стали вам поперек горла и шли только на лекарства! Сволочи и подонки!
Карина
5690 дн. тому
Ха!! Да они не только кинули людей, вы почитайте вот здесь http://www.telekritika.ua/media-rinok/virobnitstvo/telebachennya/2008-03-14/37133 как Елистратов наших опускал. Вот только одна цитата " – В чем особенность работы на украинском рынке? – Мало профессионалов. Для меня было неожиданностью, что большинство людей, которых мы принимали на работу, никогда даже не видели таких камер, какие используются у нас. " Это люди, которые в Москве оказались никому не нужными, решили, что здесь буду царями и богами..
гость
5690 дн. тому
Да да пусть возьмут интервью у этих маленьких московских негодяеев/
kritik
5690 дн. тому
УВАЖАЕМАЯ ТЕЛЕКРИТИКА ПРИСОЕДИНЯЮСЬ К ПОЖЕЛАНИЯМ ЧИТАТЕЛЕЙ ОСВЕТИТЬ И РАЗОБРАТЬ ПУБЛИЧНО РАБОТУ ВЫШЕНАЗВАННЫХ ВАРЯГОВ ИЗ МОСКВЫ/ ТЕМ БОЛЕЕ ЧТО ЛЮДИ КИДАЮЩИЕ НАШИХ СПЕЦИАЛИСТОВ УМУДРИЛИСЬ ОКАЗАТЬСЯ НА 1+1/
Карина
5690 дн. тому
люблю кино, +1000! Я их этих людей, которые там работали. Но мне повезло смыться оттуда раньше, чем последовал этот мегакидок (хотя меня они на зарплате тоже нажучили), у меня глаза вовремя открылись. Кстати, не знаю, как на "1+1 медиа", но в Амедии никаких трудовых договоров и в помине нету, вместо этого они используют договора подряда, при которых сотрудники вообще никаких прав не имеют.
люблю кино
5690 дн. тому
"Амедийные технологии" - кидать людей. Просто, понятно и, не особо заморачиваясь, о репутации(и фишка , что это с подачи Московского офиса - полная чушь ).У Москвы свои проблемы, а у "Амедиа Украина"- образовались свои. Уж сколько раз твердили -"не надо тырить !!!!!! из бюджета своих проектов", и тогда хватит на весь период кино и телепроизводства. К сожалению, возглавляли компанию Московские специалисты, владеющие "Амедийными технологиями кидков " в совершенстве. Молодцы! Угробивши компанию здесь - (среди нашего-то менталитета) как можно надеяться, что еще хоть кто-нибудь поведется на сотрудничество с "Амедиа Украина"(я не знаю столько садомазохистов в нашем милом городе). Разве опять десант из Москвы приедет(всех,кого сократили в московском офисе - смогут попробывать свои силы у нас.Хлеба и сала хватит и на них...) А если серьезно, пообщайтесь с людьми, которые работали на проектах "Бывшая" и "Сила притяжения"- начиная с директоров и админсостава и заканчивая АКТЕРАМИ!!!! Задайте один вопрос: сколько еще людей не получили зарплату на сегодня ?(производство обоих проектов завершилось весной 2008г.), и какие ответы им дает , так называемое, руководство компании "Амедиа Украина"? Должно быть неловко господину Елистратову и господину Хикматдулину признаться,что компания,которой они руководили, людей просто кинула на заработную плату и гонорары.(Совет: все,кто пришли работать к этим людям на проект в компанию "1 +1 Медиа" внимательно подписывайте Договора о сотрудничестве и трудовые соглашения,чтобы потом было чем апеллировать в инстанциях,если вдруг на Вас нападет "Амедийная технология кидка"....).
Карина
5690 дн. тому
Прокинутый Амедией, так надо, чтобы побольше людей об этом узнало, ведь об этом практически нигде не писали.
Прокинутый Амедией
5691 дн. тому
После того, как Амедия поступила с людьми, работавшими на нее в Украине, неужели они еще расчитыват найти тут достаточное количество лохов для работы на шару?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду