На ТРК «Україна» стартує новий сезон футбольної Ліги Чемпіонів

16 Вересня 2008
18954
16 Вересня 2008
11:35

На ТРК «Україна» стартує новий сезон футбольної Ліги Чемпіонів

18954
На ТРК «Україна» стартує новий сезон футбольної Ліги Чемпіонів
16 вересня на телеканалі «Україна» стартує новий сезон футбольної Ліги Чемпіонів, повідомляє прес-служба телеканалу. Нагадаємо, 2 червня ТРК «Україна» придбала субліцензію на трансляцію матчів Ліги Чемпіонів, що проходять у середу, а також усіх матчів за участю українського футбольного клубу «Шахтар».
 
Відкриє серію матчів пряма трансляція поєдинку між командами «Базель» (Швейцарія) та «Шахтар» (Україна), яка розпочнеться 16 вересня о 21.30.
 
Після трансляції відновить свій вихід програма «Ніч Ліги Чемпіонів» із Олександром Денисовим. Участь у програмі як експерти візьмуть тренери Сергій Морозов та Йожеф Сабо.
 
О 1.15 ТРК «Україна» також транслюватиме у запису матч між іспанською «Барселоною» та португальським «Спортингом».
 
1 жовтня канал показуватиме у прямому ефірі матч між «Шахтарем» і «Барселоною», а у запису – між британським «Ліверпулем» та нідерландським «ПСВ Ейндховен».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18954
Читайте також
01.09.2009 14:43
Виктория Аронова, «Газета по-киевски»
52 229
19.09.2008 18:27
Наталія Данькова
18 608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду