Черновецький на ТРК «Київ» зацікавив чверть повнолітніх киян

4 Вересня 2008
5614
4 Вересня 2008
16:11

Черновецький на ТРК «Київ» зацікавив чверть повнолітніх киян

5614
Черновецький на ТРК «Київ» зацікавив чверть повнолітніх киян
Пряма трансляція прес-конференції київського міського голови Леоніда Черновецького на телеканалі «Київ» у рамках 11-годинного телемарафону, присвяченого подіям в українському парламенті, мала пікову частку 26,27% за аудиторією «Київ 18+». Це рекордний показник за всю історію телеканалу. Про це повідомляє прес-секретар так званого «Київського медіахолдингу» (неформального об’єднання муніципальних ЗМІ Києва) Дмитро Козонак. Частка прямої трансляції каналом «Київ» звернення до народу Президента України Віктора Ющенка, яке транслювала також низка інших телеканалів, становила 19,36% за тією ж групою аудиторії.
 
Середні показники телемарафону за аудиторією «Київ 18+», яку ТРК «Київ» вважає профільною, – рейтинг 0,93%, частка 6,79%.
 
4 вересня впродовж 11-ти годин у прямому ефірі телеканалу звучали коментарі Володимира Фесенка, Вадима Карасьова, Дмитра Видріна, Сергія Тарана, Анатолія Кінаха, Михайла Чечетова, Олеся Донія, Володимира Литвина та інших.  Як наголошують на каналі, рішення провести марафон було ухвалене вночі після звістки про вихід фракції блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» з парламентської коаліції.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5614
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мритьол
5776 дн. тому
Ч'рт у власти в Киеве- Это, к сожалению, не самая лучшая характеристика действующего Президента. Человек, Ни Чёрта не понимающий в городском менталитете, неизбежно отдаёт предпочтение Чёрту-Шинкарю, который развлекает бедного сельского бухгалтера всякими кроликами из цилиндра и шариками изо рта
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду