Програма «Свобода слова» змінить формат

27 Серпня 2008
13833
27 Серпня 2008
16:52

Програма «Свобода слова» змінить формат

13833
Програма «Свобода слова» змінить формат
З 1 вересня суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова» з Андрієм Куликовим на телеканалі ICTV виходитиме у новому форматі, повідомляє прес-служба каналу.
 
У зв'язку з появою підсумкового випуску «Фактів» о 22.45 «Свобода слова» складатиметься з двох частин. Програма розпочинатиметься о 22.15 і продовжуватиметься після випуску «Фактів».
 
«Перша частина програми складатиметься з непростих питань для одного гостя з боку ведучого, експертів, журналістів. Учасниками діалогу стануть експерти в обговорюваному питанні (політологи, економісти, культурні діячі та ін.) та журналісти, які мають великий досвід у підготовці резонансних матеріалів на порушену в розмові тему. Під час розмови з гостем експерти критикуватимуть або підтримуватимуть його.
 
Друга частина програми залишиться незмінною – у студію буде запрошено четверо гостей з протилежними точками зору, які представлятимуть свою позицію та відповідатимуть на питання опонентів. Журналісти та експерти-політики залишаться на своїх звичних місцях, їх функції будуть незмінними», - йдеться у повідомленні прес-служби.
 
Як і раніше, дібрана соціологічною службою аудиторія (100 осіб) висловлюватиме своє ставлення до того, що відбувається у студії, за допомогою спеціальних пультів.
 
«Свобода слова» виходитиме в ефір щопонеділка.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13833
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cool
5739 дн. тому
шановний логопед! програма ще не вийшла, але горе-ведучі вже давно в нічному ефірі з повтором зранку. І навряд чи навіть такий видатний логопед-поціновувач ведучих ICTY виправить фефекти фікції. Адже хлопці не виговорюють половину звуків.
Логопед
5740 дн. тому
Мальчік, хочеш канхветку тузік? Косноязикі? Ржунімагу. Програма ще не вийшла, а вже ярлики вішаються. Ей, ти хто, кул-нєвєдімка?
ждём
5740 дн. тому
поглядим - увидим-оценим-отзовёмся Удачи коллеги!
сool
5740 дн. тому
і хто ж буде після косноязиких ковача і сороки чекати занудного куликова . не програмування а цілковитий абсурд.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду