Михайло Кобля: Причина зриву угоди НТКУ з «Інтером» - відсутність інтересу рекламодавців і спонсорів до Олімпіади

18 Липня 2008
20540
18 Липня 2008
19:56

Михайло Кобля: Причина зриву угоди НТКУ з «Інтером» - відсутність інтересу рекламодавців і спонсорів до Олімпіади

20540
Михайло Кобля: Причина зриву угоди НТКУ з «Інтером» - відсутність інтересу рекламодавців і спонсорів до Олімпіади
Віце-президент Національної телекомпанії України Михайло Кобля називає головною причиною зриву угоди НТКУ з медіагрупою «Інтер», про який уже повідомляла «Детектор медіа», відсутність інтересу з боку рекламодавців і спонсорів до трансляції Олімпійських ігор у Китаї.
 
«У мене склалось враження, що після того, як ми домовились, вони півтора місяці шукали спонсорів, і лише після того, як ці пошуки закінчились невдало, і вони не зібрали стільки грошей, скільки хотіли, акціонери «Інтера» вирішили відмовитись, - сказав «Детектор медіа» пан Кобля. – Їм, напевно, цікавіше заробляти гроші на рекламі від крутіння російських серіалів. А під кінець вони заявили, що НТКУ постійно змінює умови».
 
Відмову надати «Інтеру» коди доступу до супутникового сигналу з Пекіна Михайло Кобля вважає виправданою, оскільки, за його словами, це заборонено правилами Європейської телерадіомовної спілки (EBU). «Їхні технічні спеціалісти почали ходити поміж наших неборак, бідних наших робітників, за спинами керівництва почалися якісь переговори, - коментує пан Кобля. – І десь вони від технічних працівників почули, що, якби НТКУ надала їм коди доступу, то нічого страшного б не було. І ось за ці слова когось із наших робітників вони вхопились. Насправді ж для того, щоб забезпечити подання сигналу від НТКУ до «Інтера», треба було придбати обладнання, яке коштує близько 200 тисяч гривень. Вони ж не схотіли його купувати». Він також наголосив на тому, що НТКУ надала «Інтеру» всю інформацію щодо правил EBU.
 
Михайло Кобля також пообіцяв надати «ТК» документи, які, за його словами, мають «пролити світло на хід цих переговорів і допоможуть зорієнтуватись, на чиєму боці істина, а де – гарно відпрацьований піар», а також офіційні документи EBU.
 
 «Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20540
Читайте також
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5780 дн. тому
Вот НТКУ дов... вался...
ПРАВДА!
5780 дн. тому
ЛЮДИ!!! Что Вы пишите?! Бюджеты расформированы, спонсоры не идут!!! Если Вы такие умные, может, знаете, кто обрывает телефон, чтоб купить спонсорский пакет на Олимпиаду, (кстати, в три с половиной раза дешевле, чем была цена с Интером)? ЕЩЕ, очень интересно, а ДО Кобли, что порции в кафе были больше? или дешевле? а может, вы даже не слышали, что такое укр.инфляция, и хлеб, наверное, покупаете по 1,50 грн??? Думайте, головой, пожалуйста.
Светлана
5781 дн. тому
Как смеет этот Ко Бля работников НТКУ называть "небораками", да еще и бедными?!! Таких технарей-спецов во всей Украине считаные единицы! А впрочем, как дремуче-далекий человек способен оценить профессионалов? Убожество. А что касается бедности - зачем довел телекомпанию до такого состояния? При Докаленко ни один человек, кроме Илащука, не жаловался на бедность. Мало того, что ни черта сами не в состоянии сделать, гробят то, что было наработано, так еще и людей оскорбляют. Удоды.
ирина
5782 дн. тому
ко-бля нигде не может нормально дело делать. ну на фиг этому уроду было браться за организацю питания на телецентре. ну понятно - все отдано своей фирмочке, которая поставляет еду и которой за копейки отданы площади столовок и кафе на мельникова 42. бог с ним что порция вдвое меньше и вдвое дороже, главное что можна будет новую машину себе купить. но я как и многие другие отказалсь там есть - пусть этому му - даку и на новый самокат не хватит
5783 дн. тому
соглашусь с Gemorroy по поводу того, что откат обламался. Был на НТКУ еще один революционер, Стецькив, благодаря которому(ну и его мальчуганам, один из которых, кажется Грицак, но его кликали как песика - Гриней) ЧЕМПИОНАТ МИРА ПО ФУТБОЛУ (где впервые, Незалежна Украина выстапала своей зборной), за хороший откат слили на "Интер". Еще очень сильно хотели слить Олимпиаду, но спасибо Каленскому, у них не получилось.
Читатель
5783 дн. тому
Читаю комментарии и, получается, что НТКУ - "серый волк", и Интер - "маленькая девочка". То, что действие происходит в лесу - всем понятно, но откройте глаза - "серый волк" это Интер!
Катя
5783 дн. тому
Брак спонсорів на Олімпіаду???? Про що ви говорите??? Рекламодавці просто обривали телефони, чи не транслюватимуть інші канали змагання??? Реальний шанс заробити "багатостраждалій" НТКУ... Чи вам краще заробляти гроші на трансляції з"їздів?
валерий
5783 дн. тому
Шо не припливе до нашого берега усе г...о. Раньше много и спонсоров было и Олимпиада давала рейтинг а теперь - пришли фахивци...
УЖАС!
5783 дн. тому
НТКУ конечно даеб! УЖАС!
Gemorroy
5783 дн. тому
Этот Вице-президент сам понимает хоть, что говорит? Откуда этого дилетанта взяли? Любому мало-мальски разбирающемуся в ТВ понятно, что сигнал со спутника лучше, чем по гнилым УТшным и РРТшным каналам транслировать через весь Киев с НТКУ до Интера. Звук другой, качество другое и т.д. Наслушался Нору и несет чушь про шпионов Интера вокруг его "неборак, бидных наших працивныкив". Небось бабла в откате захотел за права, а теперь овечку обманутую из себя строит. К гадалке не ходи! А за "неборак, бидных наших працивныкив" профсоюз местный в суд должен подать за неуважительное отношение к профессиям тех. работников. Чего это он их за людей не считает? Там грамотные специалисты работают и правильно советуют, они то лучше этого Ко Бли разбираются наверно! Точно откат обломался!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду