У новому сезоні на «1+1» будуть «Танці заради здійснення мрії»

6 Червня 2008
14272
6 Червня 2008
16:26

У новому сезоні на «1+1» будуть «Танці заради здійснення мрії»

14272
У новому сезоні на «1+1» будуть «Танці заради здійснення мрії»
Телеканал «1+1»  готує до запуску новий проект за форматом «Dance for a dream» мексиканської компанії Televisa. Цю інформацію сайту «Дуся» «ТК» підтвердили у прес-службі телеканалу. 
 
Адаптація формату має з’явитись в ефірі телеканалу восени. У пресс-службі «1+1» повідомили, що українська версія має стати соціальним проектом, «спрямованим на альтруїстичні прояви людини».
 
За умовами формату будь-яка людина, незалежно від соціального статусу та вміння танцювати, може стати учасником шоу. Єдина умова: кінцевою метою участі має стати  реалізація мрії іншої особи.  За інформацією прес-служби, кожен з учасників «має ототожнюватись із певною мрією та  бути носієм благочинної місії». 
 
У конкурсі візьмуть участь четверо жінок і четверо чоловіків, які разом із відомими особистостями зі сфері шоу-бізнесу, політики і спорту змагатимуться один із одним у танцях. Також із учасниками працюватиме  хореограф. У кожному випуску програми журі визначатиме дві найгірші пари, після чого відбудеться SMS-голосування глядачів щодо пари «на виліт». 
 
Проект виходитиме у прямому ефірі упродовж дев’яти тижнів. Після його завершення організатори шоу реалізують мрію переможця.
 
Румунська адаптація шоу «Dance for a dream»  - Dansez pentru tine -  стала успішним проектом на каналі PRO TV, який, як і «1+1»? належить Central European Media Enterprises. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14272
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для -)
5815 дн. тому
Формат -румунський. Книжки-навчання-подорожі- їх цікавлять найменш. Сльози,горе, кров, секс - це на їхню думку пушійна сила людских вчинків і емоцій, на цьому вони будують свое ТБ. Подивіться ТСН, відколи рулять румуни - трупи, каліцтво, зубожіння, катастрофи, згвалтування.
:)
5815 дн. тому
А чому Ви вирішили, що змагатимуться тільки за операції? Мрії ж різні бувають... Може, комусь потрібні гроші на навчання, подорож або друк книжки!
Зоя
5815 дн. тому
Як набридли ці шоу! Вульгаорні,примітивні вони водночас не тільки забивають цінниц час ТБ, але й насправді "підмінюють" насправді вакум високоякісних,інформативних, духовних, інтелектуальних, тих, які б не ображали людську гідність.Нам не тільки підсовують низькопробну попсу,намагючись принизити й як то кажуть,опустити ще нижче, а й заявити, що українці- це плебс, й саме такої "продукції" потребують. Бридко ! Доки ми всі це терпитимемо! Невже "плюси" так деградували?
який жах
5817 дн. тому
Про який альтруїзм йдеться? Коли вилітали пари в "танцях з зірками" був ЗДОРОВИЙ (!!!) азарт щодо ЗДОРОВИХ(!!!) і УСПІШНИХ (!!!!)людей, чия найбільша неприємність при вильоті - не поїхати на бразильський карнавал, і не отримати новеньке авто. А що нам пропонують румунські альтруїсти??? З кожним учасником-"звичайною людиною", коли той вилітатиме з гри - вмиратиме надія- МОЖЛИВО ОСТАННЯ- ЩЕ однієї людини (дитини) на лікування(!!!!), на операцію(!!!), на зцілення(!!!!). МЕТА Ж БО АЛЬТРУЇСТИЧНА, ЧИ НЕ ТАК???? А ми - здорові телеглядачі - ДИВИТЕМИМСЯ НА ЦІ БОЇ ГЛАДІАТОРІВ, ЗА КОЖНИМ З ЯКИХ _ БІЛЬ І СЛЬОЗИ, І НАДІЯ. МИ - ЛЮДИ????? Ні, ми глядачі.... ТЬФУ. НЕВЖЕ МИ, УКРАЇНЦІ, ТАКЕ ДОЗВОЛИМО РОБИТИ??? НЕВЖЕ МИ ЦЕ ДИВИТЕМИМСЯ?????
Интересно
5817 дн. тому
Украинцы - не румыны, какой на канале ждут рейтинг?
тина
5818 дн. тому
издевательство над несчастными людьми, вот что это такое
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду