У Львові пограбували «Суботню пошту»

6 Травня 2008
12800
6 Травня 2008
14:37

У Львові пограбували «Суботню пошту»

12800
У Львові пограбували «Суботню пошту»
Сьогодні вночі у Львові пограбували редакцію газети «Суботня пошта». Про це «Телекритиці» розповів головний редактор видання Ігор Гулик. Невідомі виламали вхідні двері у приміщення та викрали комп’ютерне устаткування, а також пристрої приєднання до мережі WiFi.  
 
«Зовсім нещодавно ми купили нову техніку, оскільки в червні маємо намір переформатувати газету – зараз вона виходить у форматі А2, ми хочемо А3 і зробити її кольоровою. Пропала частина техніки, придбаної якраз для майбутньої роботи», – зазначив Ігор Гулик.  
 
За його словами, правоохоронці, які працюють у приміщенні редакції, наразі не оприлюднюють версій того, що сталося. «Але мені здається, що оскільки у “Суботню пошту” приходить нова команда, причому це журналісти, відомі своїм критичним налаштуванням до того, що відбувається у Львові, хтось просто хоче зірвати вихід цієї газети. Саме нової газети, оскільки обладнання, на якому ми робимо сьогоднішній варіант видання, не зачепили», – заявив головред. 
 
Ігор Гулик очолив «Суботню пошту» на початку квітня. До цього він працював редактором «Львівської газети».  
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12800
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Rb
5836 дн. тому
Не зачепили, бо стару техніку важче продати:-) А взагалі, як на мене - спроба невдалого самопіару п. Гулика. Напевно немає більше чим похизуватися)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду