Національна рада затвердила звіт за 2007 рік

23 Січня 2008
16103
23 Січня 2008
16:04

Національна рада затвердила звіт за 2007 рік

16103
Національна рада затвердила звіт за 2007 рік

На засіданні 23 січня 2008 року Національна рада в цілому затвердила Звіт про свою діяльність за 2007 рік. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Голова Національної ради В. Шевченко назвав головні напрями діяльності Національної ради в минулому році.

 

По-перше, наголосив він, торік Національна рада перейшла від експериментального до реального режиму впровадження цифрового мовлення.

 

По-друге, це був перший рік, коли Нацрада працювала за офіційно затвердженим Планом розвитку національного телерадіоінформаційного простору, що містить низку суттєвих положень щодо діяльності Національної ради.

 

І по-третє, за словами Віталія Шевченка, минулий рік став роком порозуміння і співпраці між різними державними органами телерадіоінформаційної галузі. «Це дало змогу зважено, по-державницькому підійти до розв’язання найважливіших завдань, які мають бути вирішені у цій сфері в найближчому майбутньому» - стверджуєтья у повідомленні.

 

Незабаром Звіт Національної ради буде передано на розгляд Президентові України та Верховній Раді України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16103
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду