Валерій Хорошковський очолив Державну митну службу

24 Грудня 2007
4735
24 Грудня 2007
22:08

Валерій Хорошковський очолив Державну митну службу

4735
Валерій Хорошковський очолив Державну митну службу
Кабінет Міністрів України призначив Валерія Хорошковського головою Державної митної служби України.
 
Валерій Іванович Хорошковський народився 1 січня 1969 року в Києві. У 1994 році закінчив юридичний факультет Київського державного університету ім.Т.Г.Шевченка за спеціальністю «правознавство». Доктор економічних наук.
 
З 1996 року – член Політради Народно-демократичної партії. З 1998 року – народний депутат України (Красноперекопськ, АРК). Секретар Комітету з питань бюджету, заступник голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради України. Радник прем’єр-міністра Пустовойтенка на громадських засадах, до 2002 року – член колегії Державної податкової адміністрації. У 2001 році вийшов зі складу НДП і організував власний політичний проект – Команду озимого покоління (2,02% на парламентських виборах 2002 року).
 
З серпня по грудень 2002 року – заступник голови Адміністрації Президента України. З грудня 2002 року до січня 2004 року – міністр економіки та з питань європейської інтеграції в уряді Віктора Януковича. З 22 квітня 2004 року – голова наглядової ради АКБ «Укрсоцбанк». З 2005 року – голова наглядової ради каналу «Інтер». З грудня 2006 по травень 2007 року Валерій Іванович Хорошковський був першим заступником Секретаря Ради Національної безпеки і оборони України Віталія Гайдука.
 
Валерій Хорошковський є власником компанії «Меркс», а також 61% АТЗТ «Українська незалежна телевізійна корпорація» - оператора телеканалу «Інтер». Протягом 2007 року навколо каналу «Інтер» було створено групу компаній, до якої входять телеканали НТН, К1, К2, «Мегаспорт», Enter-music, Enter-film та «Інтер-плюс», а також низка продакшн-компаній та фірм, що забезпечують діяльність телеканалів групи. Група «Інтер» є найбільшою медіагрупою України, її сукупна частка на телеринку становить понад 30%.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду