Канал «Music Box Україна» розпочав мовлення у тестовому режимі

4 Грудня 2007
25189
4 Грудня 2007
10:30

Канал «Music Box Україна» розпочав мовлення у тестовому режимі

25189
Канал «Music Box Україна» розпочав мовлення у тестовому режимі
Супутниковий канал «Music Box Україна» розпочав мовлення у тестовому режимі. Про це «ТК» повідомила прес-служба телеканалу.
 
«Music Box Україна» - інтерактивний цілодобовий телеканал, який входить у міжнародну музичну мережу «Music Box». Веде мовлення через супутник «Amos-2» і незабаром має з’явитись в кабельних мережах Києва, Одеси, Івано-Франківська, Луганська, Херсона, Донецька та інших міст. Перехід на повноцінне мовлення планується до нового року.
 
«Music Box Україна» транслюватиме власні програми, переважно музичні та інтерактивні. «Концепція телеканалу полягає в тому, що глядач є не стороннім спостерігачем того, що відбувається в ефірі. Він є активним учасником формування програмного продукту телеканалу», - повідомили «ТК» у прес-службі каналу.
 
Цільова аудиторія телеканалу «Music Box Україна» - активна молодь віком 15-35 років із середнім і вище достатком, яка активно бере участь у формуванні програмного продукту телеканалу.
 
Ексклюзивне право реалізації рекламного часу на телеканалі «Music Box Україна» належить рекламній агенції «МБ Медіа».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25189
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алексей
5920 дн. тому
Канал так себе.Плей лист пока слабенький,в основном старые клипы поп исполнителей.В конце 2007г были напряги с голосованием,сейчас вроде всё нормально.Поживём-увидим
WSG
5993 дн. тому
То буде музика, чи то буде бокс? Завжди мріяв побачити як Кличко старший на бандурі щось із пізнього Джимі Гендрікса фігачить
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду