«Інтер» отримав права на трансляцію всього українського боксу

29 Листопада 2007
28325
29 Листопада 2007
18:47

«Інтер» отримав права на трансляцію всього українського боксу

28325
«Інтер» отримав права на трансляцію всього українського боксу

Медіагрупа «Інтер», новостворена компанія братів Кличків «K2 East Promotions» та горілчана компанія Nemiroff уклали угоду, за якою на каналах групи транслюватимуться боксерські поєдинки за участю українських спортсменів.

 
За цим контрактом група «Інтер» транслюватиме 10 боксерських турнірів у різних містах України, уже запланованих «K2 East Promotions» на 2008 рік, а також залучиться до промоції вітчизняних зірок світового боксу. Також «Інтер» покаже світові турніри. Перші трансляції поєдинків за цією угодою відбудуться вже у грудні: 8 грудня Заур Байсангуров змагатиметься у Британії за титул чемпіона Європи (EBU, молодша середня вага), а Юрій Нужненко у Франції – за титул чемпіона світу за версією WBA. 23 лютого 2008 року «Інтер» покаже бій за об’єднання титулів чемпіона світу між Володимиром Кличком та Султаном Ібрагімовим.
 
«Безперечно, головне в спорті – це поєдинок: саме цього чекає телеглядач. Однак наша співпраця з компанією «K2 East Promotions» не обмежуватиметься лише трансляціями боксерських боїв. В рамках проекту обговорюються варіанти зйомок документальних та художніх фільмів, серіалів за участю спортсменів. Усі можливості, які дає телебачення, будуть використані», - цитує прес-служба генпродюсера «Інтера» Ганну Безлюдну. Вона сподівається, що частка боксерських поєдинків на «Інтері», особливо за участю братів Кличків, сягатиме 70%. Спільний проект підтримуватиметься масштабною промо-кампанією, яку планують запустити незабаром.
 
До медіагрупи «Інтер», офіційним мажоритарним акціонером якої є Валерій Хорошковський, входять телеканали «Інтер», К1, К2, «Ентер», «Ентер-фільм» та «Мегаспорт», а також незабаром увійде канал НТН. Технічне покриття каналу «Інтер» у панелі GFK Ukraine – 99,5%; канал мовить з 1996 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28325
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду