«Інтер» запустив сайт проекту «Великі українці»

8 Жовтня 2007
19533
8 Жовтня 2007
17:05

«Інтер» запустив сайт проекту «Великі українці»

19533
«Інтер» запустив сайт проекту «Великі українці»
8 жовтня почав працювати сайт проекту «Великі українці» каналу «Інтер» – www.greatukrainians.com.ua. Сайт виконаний у фірмовій стилістиці проекту.
 
На сторінці можна стежити за ходом і подробицями проекту, дізнаватися новини, а після виходу першого шоу – голосувати.
 
У розділі «Про проект» представлена детальна інформація, що стосується проекту. У розділі «Особистості» зібрані біографії видатних співвітчизників, які, на думку редакції, гідні претендувати на звання великих. Біографії відсортовані не лише в алфавітному порядку, але й за сферою діяльності та регіонами. У розділі планують розмістити 500 біографій.
 

У розділі «Інші великі» - топ-десятки великих громадян інших країн. Також на сайті є стрічка новин, форум та розділ для голосування.

 

Запуск проекту на телебаченні, як стало відомо 8 жовтня, перенесено на початок листопада.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19533
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду