БЮТ спростовує інформацію про побиття фотокора газети «Сегодня»

27 Серпня 2007
19710
27 Серпня 2007
19:07

БЮТ спростовує інформацію про побиття фотокора газети «Сегодня»

19710
БЮТ спростовує інформацію про побиття фотокора газети «Сегодня»

Блок Юлії Тимошенко спростовує інформацію про те, що 26 серпня ввечері в Одесі представниками БЮТ було побито фотокореспондента газети "Сегодня".

Про це УНІАН повідомили в прес-службі блоку.

"Ми передзвонили в наш Одеський виборчий штаб і з’ясували, ніякого побитя журналіста газети "Сегодня" не було”, - повідомили в прес-службі.

При цьому наголосили, що ця інформація "не відповідає дійсності".

БЮТ розцінює подібну інформацію як провокацію з боку Партії регіонів. "Це - провокація Партії регіонів проти візиту Юлії Тимошенко на Схід і ПівденьУкраїни, оскільки за останніми даними рівень підтримки БЮТ значно зріс”, - наголошує прес-служба БЮТ.

Як повідомлялося, газета «Сегодня» вмістила матеріал про те, що 26 серпня, в Одесі близько 22.30 було побито фотокореспондента одеської редакції «Сегодня» Олександра Лесіка. За даними газети, О.Лесік за завданням редакції робив фоторепортаж з мітингу лідера БЮТ Юлії Тимошенко. Мітинг проходив на стадіоні «Спартак» в Одесі. За даними «Сегодня», Приморський РВВС Одеси зареєстрував заяву за фактом хуліганських дій проти співробітника газети «Сегодня». О.Лесік також додав до заяви медичну довідку про отримані під час побиття травми.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду