Денис Денисенко: Причиною закриття «Без цензури» стала втрата інтересу інвесторів до проекту

13 Серпня 2007
12114
13 Серпня 2007
12:39

Денис Денисенко: Причиною закриття «Без цензури» стала втрата інтересу інвесторів до проекту

12114
Денис Денисенко: Причиною закриття «Без цензури» стала втрата інтересу інвесторів до проекту

Випуск газети «Без цензури» був припинений, бо інвестори втратили інтерес до видання, пояснив інформаційному агентству УНІАН Денис Денисенко, генеральний директор ТОВ «Українські медіа-ресурси», яке є видавцем газети.

 

«Протягом двох років газета ввійшла до ніші газет середньої руки. Коли я приймав видання, у неї був тираж, що продавався, дві тисячі екземплярів. А коли ми почали закривати видання, його тираж досяг сорока тисяч. При жорсткій конкуренції на ринку і тому, що могла собі вона дозволити, це було непогано. В першу чергу завдяки новому менеджменту, а також завдяки зусиллям творчого колективу. Крім того, нам допомагали різні люди. Якщо пам`ятаєте, два роки тому по всій Україні були розвішені біг-борди, що рекламували «Без цензури». Для нас це було абсолютно безкоштовно. Оксана Грязнова, одна з рекламістів, що мали відношення до президентського штабу, на своїх порожніх площинах розмістила цю рекламу. Але кілька місяців тому до цього проекту був втрачений інтерес з боку інвесторів», - каже пан Денисенко.

 

За його словами, для того, щоб газета вийшла на самоокупність, необхідно було пять років, тоді як «Без цензури» існувала в нормальних господарських умовах лише два роки: «Природно, вона була збитковою, але динаміка виходу на нуль спостерігалася – це точно. Нам же не вистачило три роки. А потім стало зрозуміло, що газета так існувати не може. Я припинив її випуск».

 

Денис Денисенко стверджує, що під час зустрічі з творчим колективом представник ВГО «Наша Україна», яка є засновником газети, запропонував співробітникам «Без цензури» викупити пакет акцій, але колектив ніяк на це не відреагував.

 

«Усі, хто не звільниться, мають спілкуватися з новим керівництвом, яке буде призначене для ліквідації підприємства або подальшого його розвитку. Наскільки я знаю, в штаті редакції перебувають ще сімнадцять осіб», - сказав пан Денисенко і додав, що сам незабаром подасть заяву на звільнення.

 

УНІАН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12114
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду