НМПУ оголошує кампанію зі збору коштів для незаконно звільнених журналістів

8 Серпня 2007
11777
8 Серпня 2007
10:34

НМПУ оголошує кампанію зі збору коштів для незаконно звільнених журналістів

11777
НМПУ оголошує кампанію зі збору коштів для незаконно звільнених журналістів

Київська незалежна Медіа-профспілка домовилась з Ганною Герман про співпрацю в рамках фінансування фонду підтримки журналістів, незаконно звільнених з роботи. Про це йшлося на зустрічі голови Київської незалежної Медіа-профспілки Михайлини Скорик та члена комітету профспілки Кирила Хорошилова з депутатом від Партії регіонів у вівторок, повідомляє прес-служба Медіа-профспілки.

Як повідомляється, Ганна Герман висловила бажання вступити до Медіа-профспілки як людина, що має журналістську освіту. Також вона захотіла ввійти до складу наглядової ради фонду, аби контролювати розподіл коштів.

Сторони домовились, що фонд фінансово підтримуватиме кожного журналіста, незаконно позбавленого зарплати або звільненого з роботи з економічних чи політичних мотивів.

Спеціальний рахунок для підтримки незаконно звільнених журналістів існує у Київській незалежній Медіа-профспілці з листопада 2004 року. Його було створено під час боротьби з цензурою у центральних ЗМІ. Медіа-профспілка підкреслює, що кошти у фонд підтримки незаконно звільнених журналістів може перерахувати будь-яка фізична або юридична особа.

Реквізити Спецрахунку:

Розрахунковий рахунок 26008013363453 в КМФ АКБ «Укрсоцбанк» МФО 322012 код 26385397. Призначення платежу – «благодійний внесок на підтримку незалежних журналістів».

Зі свого боку, Медіа-профспілка обіцяє щомісяця оприлюднювати список благодійників і суму перерахованих ними коштів, а також імена людей, які отримають допомогу, на сайті Медіа-профспілки www.profspilka.org.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11777
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду