«Проф-Медіа» придбав телеканали «MTV Росія» і «VH1 Росія» за 360 млн дол.

4 Червня 2007
14606
4 Червня 2007
13:28

«Проф-Медіа» придбав телеканали «MTV Росія» і «VH1 Росія» за 360 млн дол.

14606
«Проф-Медіа» придбав телеканали «MTV Росія» і «VH1 Росія» за 360 млн дол.

Холдинг "Проф-Медіа" придбав телеканали "MTV Росія" і VH1 Росія" у MTV Networks International і Russia Partners за приблизно за 360 млн дол. готівкою, повідомляє прес-служба "Проф-Медіа".

Покупцем виступила Estermina Ltd., що діє на користь "Проф-медіа". В ході операції Estermina придбала 100% акцій Wayfarer Media Limited - холдингової компанії телеканалів "MTV Росія" і "VH1 Росія".

53% акцій компанії Wayfarer Media Limited належало MTV Networks International (MTVNI), підрозділу компанії Viacom, 42% акцій компанії володів фонд Russia Partners, 5% акцій володів Європейський банк реконструкції і розвитку. MTVNI продовжить надання ексклюзивних прав Wayfarer Media Limited на трансляцію телепрограм MTV і VH1, а також відповідні веб-сайти в Росії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду