Колишня випускова «Подробностей» на «Інтері» Людмила Король може очолити «Мегаканал»

6 Квітня 2007
15434
6 Квітня 2007
12:13

Колишня випускова «Подробностей» на «Інтері» Людмила Король може очолити «Мегаканал»

15434
 Колишня випускова «Подробностей» на «Інтері» Людмила Король може очолити «Мегаканал»

Людмила Король, яка донедавна працювала випусковим редактором інформаційної програми «Подробности» на «Інтері», може очолити «Мегаканал» - обєднання обласних державних телерадіокомпаній, створенням якого займається Державний комітет з питань телебачення і радіомовлення. Поки що Людмила Король працює заступником керівника Київської ОДТРК.

 

«Так, я можу очолити «Мегаканал», коли він буде створений. Наразі його ще немає, він – на етапі формування концепції і стратегії», - сказала Людмила Король «ТК». – «Планується, що це буде міжрегіональний телевізійний канал, базований на 28 ОДТРК. «Мегаканал» - це робоча назва. Звісно, ОДТРК лишать за собою певний частотний ресурс, і «Мегаканал» не забиратиме в них увесь час, передбачений ліцензією. Будуть блоки спільного мовлення».

 

За словами пані Король, базовою структурою для «Мегаканалу» стане Київська державна обласна телерадіокомпанія «і, можливо, Перший національний». Вона назвала майбутній канал «суспільним».

 

Як стало відомо «ТК», запуск каналу може відбутись на початку нового сезону (у вересні) або з нового 2008 року. Проте, вже зараз ведуться переговори щодо продажу рекламного часу на «Мегаканалі» з сейлз-хаусом «Стиль-С». «Це питання поки що не вирішене, але може бути й так», - прокоментувала цю інформацію Людмила Король.

 

«ТК» не змогла отримати підтвердження або спростування інформації про переговори з «Мегаканалом» у «Стиль-С», оскільки керівництво компанії у повному складі перебуває за межами України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду