Віктор Ющенко готовий почати процес створення дорожньої карти побудови Суспільного телебачення

14 Грудня 2005
745
14 Грудня 2005
15:11

Віктор Ющенко готовий почати процес створення дорожньої карти побудови Суспільного телебачення

745
Віктор Ющенко готовий почати процес створення дорожньої карти побудови Суспільного телебачення
Сьогодні під час зустрічі в Національні телекомпанії України Віктор Ющенко заявив: “Політично не існує дискусії стосовно того, бути чи не бути Суспільному мовленню. Я би не хотів щоб на цьому були якісь спекуляції. Громадському мовленню – бути, я готовий тричі це повторити”.

Також Президент зазначив, що його команда розуміє скільки труднощів їм доведеться подолати, щоб реалізувати цей проект^ “Я сьогодні формую доручення, яке дасть початок процесу формування дорожньої карти побудови Громадського телебачення. Цей план має дати відповідь на те, яким чином має бути використана державна технічна база, на якій існує Перший канал. Ви знаєте, що ця база дуже відстає.”

Президент звернув особливу увагу, що для того, аби називатися громадським телебаченням, має бути створено цілу систему цікавих актуальних для української громади програм, яких ще немає на державному телебаченні. “Давайте щиро відповідати за якість суспільного телебачення. Щоб ми не розпочали проект, якому пізніше не зможемо дати раду,” – закликав Віктор Ющенко, додавши, що “державний канал має бути одним із ініціаторів цього проекту”.

Наталя Данькова, "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
745
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду