Микола Томенко: Сьогодні буде затверджена перша десятка Блоку Юлії Тимошенко

7 Грудня 2005
637
7 Грудня 2005
16:33

Микола Томенко: Сьогодні буде затверджена перша десятка Блоку Юлії Тимошенко

637
Микола Томенко: Сьогодні буде затверджена перша десятка Блоку Юлії Тимошенко
Блок Юлії Тимошенко пішов новим шляхом формування своїх списків, залучаючи до свого складу відомих особистостей. «БЮТ буде блоком особистостей, а не блоком партій», - наголосив Микола Томенко, спілкуючись з журналістами напередодні з’їзду БЮТ.

За його словами, такий новий підхід до формування списків блоку має свої негативні і позитивні сторони. Негативні, на думку Томенка, пов’язані з тим, що підбір особистостей супроводжується серйозними дискусіями, що і затримало процес формування всього списку блоку. Тому сьогодні на міжпартійному з’їзді Блоку Юлії Тимошенко буде затверджена лише перша десятка блоку, а дискусія щодо остаточного формування списку буде продовжена.

Серед головних позитивів створення такого блоку особистостей Микола Томенко назвав те, що крім відомих політиків з різних політичних сил, у Блоці Юлії Тимошенко з’явиться багато цікавих особистостей, які раніше не займалися політикою, але які є справжніми фахівцями у своїх сферах.

За інформацією прес-служби прес-служба М.В. Томенка

Читайте також:

Ющенко не поведе свою партію на вибори

Vox populi или пук-с во поле?

“Регионы” меняют лицо, или Ахметов в роли премьера

Янукович оголосив свою п'ятірку. Ахметов до неї не потрапив

Вот такой, с Божией помощью, поворот
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду