На ICTV з’явиться „Свобода слова”

12 Серпня 2005
798
12 Серпня 2005
13:52

На ICTV з’явиться „Свобода слова”

798
На ICTV з’явиться „Свобода слова”
На початку осені на телеканалі ICTV з’явиться програма „Свобода слова”. Продюсер каналу Олександр Богуцький розраховує, що за рахунок аргументованої дискусії та гострих запитань до політиків та чиновників ця програма стане основним дискусійним майданчиком у телепросторі. Про це він розповів у інтерв’ю газеті „День”:

„Брак відкритої, аргументованої дискусії, яка б мала на меті прийняття справедливих рішень, що, напевно, відчувається в суспільстві, ми намагатимемося певною мірою на нашому телевізійному каналі компенсувати. Зокрема, за допомогою програми «Свобода слова» з Савіком Шустером, яка стартуватиме на ICTV на початку вересня. Ми дуже розраховуємо на те, що це буде головний дискусійний майданчик країни. Але знову ж таки — для того, щоб він таким став, треба, щоб чиновники, які приймають ті чи інші рішення, не боялися йти у студію, де будуть ставити жорсткі запитання. А тем вистачає — чи не кожен день дарує нам якісь рішення виконавчої влади. Інша рiч, що, незважаючи на сумнівність деяких рішень, є не так вже й багато людей, що готові відстоювати інший погляд. Люди ніби вважають — та ну його, це ж може якось вплинути на мою особисту кар’єру... Адже в нас не дуже люблять тих, хто критикує. Але я сподіваюсь, що наближення парламентських виборів змусить людей від якихось загальних речень перейти до конкретних суперечок із метою розв’язання тих чи інших завдань. Українці хотіли б уже, мені здається, не просто голосувати за красивих людей або за людей, які дуже переконливо говорять і викликають довіру, а голосувати за людей із програмами, які готові аргументовано відстоювати свої погляди.”

Оглядач

Читайте також:

Помилка Савіка Шустера?

«НАВІКИ РАЗОМ» із Савіком Шустером

"Кухня для чайників" – новий проект на ICTV
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
798
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду