ІІ Bсеукраїнський конкурс журналістських публікацій та фотографії "Наука та інновації - суспільству"

22 Липня 2005
1326
22 Липня 2005
16:39

ІІ Bсеукраїнський конкурс журналістських публікацій та фотографії "Наука та інновації - суспільству"

1326
ІІ Bсеукраїнський конкурс журналістських публікацій та фотографії "Наука та інновації - суспільству"
Конкурс "Наука та інновації - суспільству" проводиться у двох номінаціях: "Найкраща науково-популярна стаття" та "Найкраща наукова фотографія".

У номінації "Найкраща науко-популярна стаття" на конкурс приймаються науково-популярні статті на теми науки та інновації, відображати ті чи інші цікаві дослідження, технології, успішні інноваційні проекти українських учених або учених інших країн разом з українськими ученими, які були розроблені та здійснені протягом останніх років в інтересах суспільства.

До участі у конкурсі запрошуються науковці, журналісти та усі охочі, кого цікавлять проблеми науки, упровадження її досягнень у життя та популяризація наукових знань у суспільстві.

Переможці конкурсу отримають: І премія 5000 гривень ІІ премія 2500 гривень ІІІ премія 1250 гривень А також спеціальні призи від партнерів конкурсу та можливість відвідати майстер класи, тренінг з наукової журналістики від британського тренера, в минулому журналіста BBC.

У номінації "Найкраща наукова фотографія" на конкурс надсилаються фотографії на теми науки та інновацій, зроблені з застосуванням будь якої техніки фотографування. Конкурсні фотографії мають ілюструвати те чи інше явище у світі живої та неживої матерії. Об'єктом фотографії може стати будь який об'єкт науки з мікро- та макросвіту: кристали, частки, клітини, рослини, тварини, природні явища, тощо. Приймаються також фотографії, що відображують процеси наукових досліджень. Фотографії мають бути нетривіальними, наочними, художніми і зробленими на гарному технічному рівні.

Головний приз конкурсу - професійний фотоапарат.

Найкращі 10 фотографій будуть представлені на виставці разом з переможцями британського конкурсу фотографій "Зображення науки".

Останній строк подання матеріалів на конкурс - 30 вересня 2005р.

За подальшою інформацією звертайтесь до сайту www.nauka-info.com.ua.

Конкурс проводиться за сприяня Британської Ради в Україні за інф. IREX U-Media
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1326
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду