Президентські вибори стануть сюжетом українського блокбастера

21 Липня 2005
767
21 Липня 2005
11:06

Президентські вибори стануть сюжетом українського блокбастера

767
Президентські вибори стануть сюжетом українського блокбастера
Про події в Україні восени 2004 року під час президентської виборчої кампанії буде знято перший український блокбастер, передає УНІАН.

Про це повідомив вчора на прес-конференції у Києві продюсер фільму Іван КРАВЧИШИН. За його словами, “в основу фільму лягла історія про чотирьох юнаків, яких затягує вир політичних подій”.

“Цей фільм є спробою осмислення подій, які відбувалися в Україні восени 2004 року, у формі захоплюючого повнометражного фільму”, - додав продюсер.

За інформацією І.КРАВЧИШИНА, приблизний кошторис кінострічки має становити до 2 млн. дол. При цьому продюсер розраховує, що фільм буде самоокупним. За його словами, уже ведуться переговори з дистриб'юторами про майбутній прокат фільму.

Як сказав І.КРАВЧИШИН, у рамках даного проекту з 23 липня по 15 вересня проводитиметься загальнонаціональна акція “Народний актор”, присвячена пошуку акторів “з народу”. “Фактично акція стартувала із сьогоднішньої презентації”, - зазначив І.КРАВЧИШИН. За його словами, “метою акції є пошук акторів з народу, де кожен бажаючий має шанс отримати роль у кіно”. Відбір акторів для зйомок буде проводитись на основі голосування інтернет-користувачів на сайті проекту.

За словами продюсера фільму, зараз підбиваються підсумки ще однієї акції у рамках даного проекту - “Народний сценарій”. За словами І.КРАВЧИШИНА, упродовж останніх трьох місяців робоча група отримала велику кількість листів від учасників подій осені 2004 року, у яких люди пропонували свої історії і сюжетні ходи для майбутнього фільму. Як зазначив продюсер, найкращі пропозиції будуть долучені до сценарію, робота над яким сьогодні закінчується.

“Цим фільмом ми хочемо зробити об'єктивний аналіз того, що сталося”, - зазначив І. КРАВЧИШИН.

UNIAN

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду