„Територія А” вийде в ефір на Першому Національному

8 Червня 2005
830
8 Червня 2005
17:48

„Територія А” вийде в ефір на Першому Національному

830
„Територія А” вийде в ефір на Першому Національному
14 червня о 18.00, після тривалої перерви, вийде в ефір музично-розважальна програма „Територія А” на Першому Національному каналі.

„За п’ять років відсутності програми на телебаченні не з’явилось жодної нової зірки”, - зазначив програмний директор „Території А” Олександр Брегинець. Програма, за його словами, провела опитування у Києві, Вільнюсі та Москві. За його результатами 70% популярних сьогодні російських артистів з’явились протягом трьох останніх років, інші 30% - раніше. В Литві цей показник склав 50х50. В Україні в двадцятку найпопулярніших на 80% входять зірки, які з’явилися більш, ніж п’ять років тому.

„Територія А” знову планує взятись за популяризацію української музики та артистів.

Бо, на думку Олександра Брегинця, рейтингові канали популяризують переважно російську музику, а музичні канали мають невелику глядацьку аудиторію.

Як і раніше, у рамках програми працюватиме проект з поновлення старих пісень, коли на популярну років 20 тому пісню знімають кліп за участю сучасних співаків.

Незмінна ведуча „Території А” Анжеліка Рудницька разом із колективом та шанувальниками відсвяткує повернення програми в ефір в суботу, 11 червня в Галереї гончарів на Андріївському узвозі, 10-А. У цей день Анжеліка також святкує свій день народження, а також відкриє виставку своєї графіки „Незриме коріння”, яка триватиме три тижні.

Інеса Солонець, „Детектор медіа”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду