Про моє повернення в Україну можна говорити після відновлення радіо “Континент” – Сергій Шолох

16 Березня 2005
635
16 Березня 2005
10:12

Про моє повернення в Україну можна говорити після відновлення радіо “Континент” – Сергій Шолох

635
Про моє повернення в Україну можна говорити після відновлення радіо “Континент” – Сергій Шолох
Директор радіостанції Континент Сергій Шолох каже, що готовий тимчасово приїхати в Україну, у разі, якщо “Україна вирішить питання мого вільного пересування, бо наразі я такої можливості з юридичної точки зору не маю”. Щодо остаточного повернення в Україну, Сергій Шолох каже, що зробить це у разі “відновлення статусу-кво радіо Континент станом на, скажімо ранок 3-го березня 2004 року”.

Сергій Шолох повідомив Інститут масової інформації, що під час візиту до Вашингтона міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, він мав з ним зустріч, у якій також брали участь інші політичні біженці з України – Мирослава Гонгадзе, Олександр Єльяшкевич та Микола Мельниченко. “Відбулась досить позитивна і відверта розмова.” – сказав Сергій Шолох.

За його словами, у тому ж складі має відбутися і зустріч з Президентом Ющенком під час візиту до Сполучених Штатів, запланованого на квітень.

Нагадаємо, що заступник міністра внутрішніх справ України Геннадій Москаль запросив Сергія Шолоха до України. За його словами, наразі Шолоху в Україні ніщо не загрожує. Тим часом його повернення допоможе в розслідуванні «справи Нестерова-Гончарова» - вважає заступник міністра.

У відповідь Сергій Шолох каже, що “це не його компетенція, говорити про кримінальні справи, він не прокуратура. Краще би Москаль наказав своїм хлопцям віддати мені техніку, що вони забрали рік тому.Оце було би його справою. А наразі мене ніхто нікуди не викликає”.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду