Шолох готує позов проти Кучми

3 Лютого 2005
653
3 Лютого 2005
14:52

Шолох готує позов проти Кучми

653
Шолох готує позов проти Кучми
Сергій Шолох, керівник закритої радіостанції „Континент”, яка мовила у Києві до березня 2004 року, планує позиватися до колишнього Президента України Леоніда Кучми. Саме колишнього главу української держави Шолох звинувачує у закритті станції. Про це він повідомив під час розмови з кореспондентом Громадського радіо. „Я сьогодні розглядаю можливість подання в суд позову проти Леоніда Кучми”,- сказав Шолох.

Він додав, що має докази вини екс-президента і буде вимагати компенсації. Шолох зазначив, що, можливо, відкличе свій позов проти держави Україна, який знаходиться зараз в Європейському суді з прав людини. „Якщо представники України підуть на зустріч і мені повернуть ефір у Києві, я заберу заяву. Я не хочу судитись з моєю державою, я змушений був на це піти, тому що не міг подати заяви в інший формі до Європейського суду”, - розповів керівник закритої радіостанції “Континент”.

За словами Шолоха , якщо нова українська влада сприятиме поверненню в ефір радіостанції „Континент” то він може повернутися в Україну. Зараз Шолох перебуває у Сполучених Штатах Америки, де в 2004 році отримав політичний притулок.

Громадське радіо
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
653
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду