Ющенко знает, как отравивший его диоксин попал в Украину

31 Січня 2005
782
31 Січня 2005
11:01

Ющенко знает, как отравивший его диоксин попал в Украину

782
Ющенко знает, как отравивший его диоксин попал в Украину
Президент Украины Виктор Ющенко заявляет, что ему известно, как диоксин, которым его отравили в сентябре прошлого года, попал в Украину. По его словам, Генеральная прокуратура Украины располагает соответствующими доказательствами.

"Такой диоксин производится в четырех-пяти военных лабораториях в России, Америке и нескольких других странах, - сказал Виктор Ющенко в интервью американскому телеканалу CBS, цитируемое Корреспондентом. - Наши спецслужбы проинформировали меня, как этот материал попал в Украину, но доказательства находятся сейчас у генерального прокурора, который в конечном счете должен ответить на этот вопрос".

Говоря о заказчиках отравления, Ющенко отметил: "У меня нет никаких сомнений, что это сделали мои оппоненты в правительстве, именно они выиграли бы больше всех от моей смерти".

Korrespondent.net
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
782
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду