"Такі справи" проти присутності Азарова в новому уряді

6 Січня 2005
606
6 Січня 2005
11:14

"Такі справи" проти присутності Азарова в новому уряді

606
"Такі справи" проти присутності Азарова в новому уряді
Понад сорок працівників видавничого і поліграфічного центру “Такі справи” взяли участь в акції протесту проти імовірного призначення колишнього голови ДПА України Миколи Азарова у новий уряд, що має сформувати новообраний Президент України Віктор Ющенко. Ініціатором мітингу стала партія “Яблуко”. Як зазначається в прес-релізі організації, голова “Таких справ” Сергій Данилов, виступаючи на мітингу, заявив про неприпустимість появи Миколи Азарова у новому уряді. Він наголосив, зокрема, що якщо чутки справдяться, "то новий Президент України ризикує отримати, замість “Ющенко — так!”, — “Ющенко — ні!”, або “Ющенко — геть!”. Адже Азаров настільки одіозна фігура, що просто не існує аргументів на користь його призначення до демократичного уряду".

Сергій Данилов також сказав, що у нього є достатньо доказів проти Азарова, які можуть розглядатися в суді.

В своєму релізі підприємство нагадує, що 2002 року після того, як “Такі справи” надрукували на замовлення рекламну брошуру про Юлію Тимошенко, очолювана тоді Миколою Азаровим ДПА почала переслідування підприємства. За їх словами, головна податкова установа без рішення суду публічно назвала “Такі справи” учасником протиправних дій, причетним до відмивання понад 196 мільйонів гривень брудних коштів для БЮТ. Через те генеральний директор підприємства Олександр Данилов виїхав за межі України. Нині він має у Литовській Республіці статус біженця з політичних мотивів. Конфлікт між “Такими справами” і державою Україна розглядається у міжнародному суді — Міжнародному центрі вирішення інвестиційних спорів.

"Детектор медіа",за інф.прес-служби "Таких справ"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
606
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду