Новини на Новому залишаються

29 Грудня 2004
800
29 Грудня 2004
13:55

Новини на Новому залишаються

800
Новини на Новому залишаються
Як стало відомо „Детектор медіа”, сьогодні зранку відбулася зустріч колективу Нового каналу з Віктором Пінчуком. На цій зустрічі було вирішено залишити новини на каналі. Цю інформацію підтвердила редактор новинної служби Нового каналу Юлія Жмакіна.

„Новий канал не продається, як і жоден канал з холдінгу Пінчука”, - зазначила вона.

А рішення залишити новини на каналі прокоментувала так:

„Те, що було вирішено залишити новини, ніяким чином не пов’язане з політикою, як і рішення прибрати новини. Це виключно прорахунки бізнесового характеру”.

Юлія Жмакіна повідомила, що „зараз були обговорені лише проміжні домовленості, про які не варто говорити”. А сьогодні ввечері, за її словами, одразу після випуску „Репортеру” відбудеться ще одна зустріч з Пінчуком.

Раніше, як повідомляла „Детектор медіа”, колективу новинної служби „Репортер” на Новому каналу було повідомлено про те, що рішення про закриття новин на каналі є остаточним. Було також повідомлено, що дата останнього дня роботи „Репортера” – 31 грудня.

„Детектор медіа”

Читайте також:

В оппозицию к президенту Ющенко Виктор Пинчук не пойдет. Новый канал продавать не будет
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду