Церемонія нагородження Національної премії "Телетріумф" відбудеться 26 березня

15 Березня 2004
769
15 Березня 2004
15:59

Церемонія нагородження Національної премії "Телетріумф" відбудеться 26 березня

769
Церемонія нагородження Національної премії "Телетріумф" відбудеться 26 березня
Церемонія нагородження Національної премії України в галузі телебачення "Телетріумф" за підсумками 2003 року відбудеться 26 березня 2004 року в МЦКМ (“Жовтневий палац”). Національну премію України в галузі телебачення “Телетріумф” заснувала Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення у грудні 2000 року. З 2003 року до організаторів Премії приєднався Індустріальний Телевізійний комітет.

Оператор Премії — “Таврійські Ігри”.

У церемонії візьмуть участь понад 2000 фахівців телебачення з України та країн СНД, відомі політичні діячі та представники бізнес-еліти, популярні актори та музиканти, визнані українські митці, провідні журналісти. За рішенням Індустріального Телевізійного комітету трансляція премії “Телетріумф” відбуватиметься почергово на провідних телеканалах України. Нинішнього року вона здійснюватиметься на каналі “Інтер”.

На здобуття Премії було подано понад 360 заявок від 83 телевізійних організацій України. Це рекордна кількість заявок за часи існування Премії. Список номінантів читайте тут.

Інф. оргкомітету Премії.

Читайте також: На чьей улице «Телетриумф»?

Телетріумфаторів визначатимуть “по понятіям”?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
769
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду