Керівництво “1+1” “морально зобов’язане” показати фільм “Обличчя протесту”, - заявляє Михайло Бродський

19 Березня 2003
609
19 Березня 2003
15:39

Керівництво “1+1” “морально зобов’язане” показати фільм “Обличчя протесту”, - заявляє Михайло Бродський

609
Керівництво “1+1” “морально зобов’язане” показати фільм “Обличчя протесту”, - заявляє Михайло Бродський
Керівництво каналу “1+1” “морально зобов’язане” показати фільм Андрія Шевченка “Обличчя протесту” після того, як декілька тижнів тому вони демонстрували “наклепницьку та замовлену владою” версію подій 9 березня 2001 року. Про це заявив лідер “ЯБЛУКА” Михайло БРОДСЬКИЙ, коментуючи щойно переглянуту стрічку. “Фільм об’єктивний, такий, що ставить неприємні питання й перед владою, й перед опозицією”, - вважає Бродський.

Бродський також хотів би “зазирнути в очі Олександрові Ткаченку, коли той відмовлятиме у трансляції фільму журналісту, який був певною мірою обличчям каналу”.

В той же час, на думку Бродського, фільм Шевченка “не має жодних шансів бути показаним в Україні доти, доки Кучма залишатиметься президентом”, й це буде яскравим доказом того, що в державі відсутня свобода слова.


Читайте на цю тему: Відкритий лист до власників та керівників загальнонаціональних телеканалів
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду