"Новый канал" продан Пинчуку?

11 Лютого 2003
793
11 Лютого 2003
14:01

"Новый канал" продан Пинчуку?

793
"Новый канал" продан Пинчуку?
Как сообщил сегодня MIGnews.com.ua, "Новый канал" поменял собственника и вошел в медиа-группу Виктора Пинчука, куда, входят еще ICTV и СТБ.

Таким образом, эта медиа-группа становится реально самой крупной в Украине, утверждает издание. Сумма сделки не разглашается, однако по слухам, речь идет о сумме около 25 миллионов долларов.
Но в интервью "Детектор медіа" председатель правления ЗАТ «Нового» канала Александр Ткаченко не подтвердил эту информацию. В пресс-службе "Альфа-банка" ответили, что комментировать событие не будут.

Читайте также:«Новый» канал продается?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду