Новини радіо

2 Серпня 2002
727
2 Серпня 2002
16:51

Новини радіо

727
Новини радіо
Сталися зміни в ефірі міста Запоріжжя. Мовлення місцевого корпункту столичного "Русского радио Україна" знов повернулося на частоту 104.5МГц, а столична "Мелодія" на якийсь час знов залунала на каналі 105.1МГц. Одна, з 1-го серпня на частоті 105.1МГц транслюються програми радіостанції "Шансон" з Києва.

Тим часом, у місто Херсон прийшло столичне "Доросле радіо". Тут воно лунає на хвилях ТРК "Топ" (101.2МГц), яка досі представляла програму "Русское радио Херсон".

 З понеділка, 5-го серпня, в ефірі столичного радіо "Nostalgie" (99.0МГц) стартує нове ранкове шоу "За сімейними обставинами". Програма лунатиме у будні з 7-ї до 10-ї ранку і являтиме собою ранкове шоу розважально-інформаційного характеру для всієї родини. Ведучі програми - Олексій ПАтєхін, Марнина Левченко та Олександр Філяєв. А ось вітальна програма "Здрасьте, я Ваша тётя", яка лунає на хвилях станції у будні з 14-ї до 15-ї години, з 5-го серпня йде у невеличку відпуску. Однак, вже 9-го серпня ця програма знов буде в ефірі, але вже з іншим ведучим.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
727
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду