Телекерівники – проти жахів

28 Лютого 2002
770
28 Лютого 2002
17:30

Телекерівники – проти жахів

770
Телекерівники – проти жахів
В Нацраді сьогодні відбулася зустріч голови Бориса Холода з керівниками двох каналів – Олександром Роднянським (“1+1”), Владиславом Ряшиним (“Інтер”) та першим віце-президентом Національної телекомпанії Юрієм Айвазяном.

Як повідомляє прес-служба Нацради, під час зустрічі обговорювалось питання про стурбованість громадськості країни, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення засиллям на українських телеекранах закордонних фільмів, які пропагують насилля, сцени жахів, несмак.

Керівники загальнонаціональних каналів підтвердили свої наміри щодо усунення подібних фільмів з екранів, тим самим надавши приклад іншим регіональним і місцевим телеканалам. Щодо останніх генеральний директор “Студії “1+1” О. Роднянський зазначив, що левова частка порушень припадає саме на місцеві компанії, а також кабельні студії телебачення.

На зустрічі було підтверджено думку щодо введення індексації (позначки фільмів для дорослих відповідними знаками) і передачі даних позначок (знаків) для публікації телепрограм у газетах.

Керівники трьох загальнонаціональних каналів дійшли згоди про підписання спільного Меморандуму, де б чітко прозвучала їх позиція з такого суспільно важливого і актуального питання. Після підписання текст Меморандуму буде оприлюднено в засобах масової інформації.

Прес-служба Національної ради
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду