Стартував новий проєкт про життя в окупації «СаРай»

Стартував новий проєкт про життя в окупації «СаРай»

7 Вересня 2024
304
7 Вересня 2024
11:51

Стартував новий проєкт про життя в окупації «СаРай»

304
Перший випуск присвячений переселенню курських біженців.
Стартував новий проєкт про життя в окупації «СаРай»
Стартував новий проєкт про життя в окупації «СаРай»

Онлайн медіа сходу України та Надазов’я «Точка сходу» запустило новий проєкт «СаРай». Перший випуск присвячений переселенню курських біженців на окуповані українські території, зокрема до Маріуполя та Кирилівки на Запоріжжі.

Розповідається, як мешканці Курської області Росії отримали запрошення від окупаційної влади Маріуполя та Кирилівки оселитися в покинутих квартирах українців. У програмі наводяться кадри з життя Маріуполя та інших окупованих українських територій, де російські окупанти зайняли колишні бази відпочинку та житло, залишене українцями.

Програма також звертає увагу на те, як окупаційна влада намагається заселити росіян у квартири, що належать українцям, оголошуючи їх «безхазяйними».

Ведучий проєкту «СаРай» Віталій Маргалик закликає до обговорення актуальних питань життя в окупації та запрошує глядачів до участі в дискусії та обміну думками. 

Нагадаємо, моніторинг показав, що українські онлайн-медіа висвітлювали бойові дії на Курщині активніше за інші. 

Фото: скриншот «Точка сходу». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
304
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду