Янукович не прийняв відставку Льовочкіна

Янукович не прийняв відставку Льовочкіна

3 Грудня 2013
13564
3 Грудня 2013
11:22

Янукович не прийняв відставку Льовочкіна

13564
Янукович не прийняв відставку Льовочкіна
Янукович не прийняв відставку Льовочкіна

Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін заявив, що глава держави Віктор Янукович відхилив його прохання про відставку.

 

Про це він сказав 2 грудня в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна».

 

«Я дійсно звернувся в суботу з проханням про відставку, вона була відхилена. Сьогодні моє основне завдання - працювати над врегулюванням ситуації мирним шляхом і подоланням кризи, інше - безвідповідально. А питання відставки, ймовірно, буде розглядатися президентом після нормалізації ситуації в країні», - сказав Льовочкін.

 

Нагадаємо, 30 листопада за інформацією «Інтерфакс-Україна» Сергій Льовочкін подав у відставку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13564
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду