Як нам реформувати державне телебачення - буде вирішувати Іван Чиж?!

19 Вересня 2005
1212
19 Вересня 2005
11:26

Як нам реформувати державне телебачення - буде вирішувати Іван Чиж?!

1212
Концепції реформування Національної телекомпанії Держсекретаріатом направляються ЗА НАЛЕЖНІСТЮ до… Держкомтелерадіо Вітчизняні ЗМІ (віртуальні, друковані, електронні) розповсюдили повідомлення про конкурс концепцій розвитку і реформування Національної телекомпанії України та створення громадського телебачення. Маємо першу офіційну не заяву, а реальну реакцію.
Як нам реформувати державне телебачення - буде вирішувати Іван Чиж?!
Позиція автора однієї з концепцій реформування НТКУ Олександра Зиріна стосовно спілкування з керівництвом держави, а також з різними державними інститутами, проста і зрозуміла – автор на позиції українського люду. Тому такого роду спілкування може бути тільки офіційне та цілком доступне для будь якого українського громадянина.

Саме тому „Система державного і громадського телебачення в Україні” 12 вересня 2005 року була спрямована на адресу Державного секретаря абсолютно зрозумілим способом – листом. Лист цей був отриманий і відповідно зареєстрований під №22/155149-26.

Ось його текст:

„Державному Секретареві України

пану Олегу Рибачуку 11 вересня 2005 року

Пане Державний Секретар!

Спираючись на Ваші публічні заяви стосовно неупередженого та фахового розгляду майбутнього Національної телекомпанії України та проведенню відкритого та публічного конкурсу проектів такого розвитку пропоную для участі в такого роду конкурсі концептуальні положення створення, діяльності та перспектив розвитку цілісної „Системи державного і громадського телебачення в Україні”.

З повагою.

Український телевізійний продюсер, режисер-постановник та оглядач

Олександр Зирін”

Додаток на 7 сторінках („Система державного і громадського телебачення в Україні” та резюме автора).

А далі. Далі автор „Системи...” отримав по своєму унікальний лист. Ми оприлюднюємо цей лист без коментарів.

„На підставі ст..7 ч.3 Закону України „Про звернення громадян” надсилаємо за належністю на розгляд звернення Зиріна О.А., що надійшло до Секретаріату президента україни.Про результати розгляду просимо повідомити заявника.

Додаток на 8 аркушах.

Керівник служби (Підпис)”

Судячи з адреси, лист спрямований до Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Єдине про що хочеться запитати: відповідні аналогічні подані і зареєстровані плани реформування НТКУ громадянина Ткаченка або громадянина Шевченка і т.д. теж... надіслані... за належністю?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
режисер,оглядач
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду