3 червня  - презентація моніторингу теленовин АУП «Передвиборча кампанія під час військових дій»

3 червня - презентація моніторингу теленовин АУП «Передвиборча кампанія під час військових дій»

30 Травня 2014
7834
30 Травня 2014
12:38

3 червня - презентація моніторингу теленовин АУП «Передвиборча кампанія під час військових дій»

7834
3 червня  - презентація моніторингу теленовин АУП «Передвиборча кампанія під час військових дій»
3 червня  - презентація моніторингу теленовин АУП «Передвиборча кампанія під час військових дій»

3 червня о 10.00 розпочнеться презентація моніторингу теленовин за травень 2014 року «Передвиборча кампанія під час військових дій». Про це повідомляють організатори проекту - міжнародний благодійний фонд «Академія Української Преси» (АУП).

 

Презентація відбудеться за адресою: адресою: ІА «Укрінформ», 1 поверх, Рожева зала (Київ, вул. Б.Хмельницького 8/16).

 

Учасники презентації: Валерій Іванов, президент Академії української преси», проф., д.ф.н.; Наталя Костенко, завідувач відділу соціології культури і масової комунікації Інституту соціології НАН України, проф., д.с.н.; Сергій Макеєв, завідувач відділу соціальних структур Інституту соціології НАН України, проф., д.с.н.; Ольга Совенко, провідний соціолог навчальної лабораторії прикладних соціологічних досліджень факультету соціології Київського національного університету ім. Т.Шевченка.

 

Мета моніторингу теленовин - «виявлення міри доступу політичних сил, персон та інститутів до мас-медіа, а також дослідження стандартів висвітлення подій, рівня якості інформування населення під час передвиборчої кампанії».

 

Презентований аналіз є частиною постійнодіючого моніторингу теленовин прайм-тайму восьми провідних українських телеканалів:  «Інтера», «1+1», Нового каналу, «України», СТБ, ICTV, Першого національного та TVi. «Академія Української Преси» здійснює його разом з фахівцями Інституту соціології НАН України з 2002 року.

 

Експертне опитування проведене спільно з фахівцями кафедри соціології Київського національного університету ім.Т.Г.Шевченка. Воно презентує думку медіа експертів щодо того, які медіа викликали найбільшу довіру виборців та забезпечували найефективнішу комунікацію з кандидатами в Президенти України.

 

Цим заходом Академія Української Преси продовжує серію зустрічей з журналістами та представниками міжнародних організацій, на яких будуть презентовані результати моніторингу провідних медіа України та експертних опитувань.

 

Контактна особа: Оксана Волошенюк, виконавчий директор Академії Української преси. Тел: (067) 5049802, info@aup.com.ua, www.aup.com.ua.

 

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці Посольства Великої Британії в Україні.

 

Контент-аналіз здійснювався Академією Української Преси (АУП) за участі вчених Інституту соціології НАН України. 

 

Проведення цього дослідження стало можливим завдяки підтримці американського народу. Результати дослідження є відповідальністю Академії Української Преси та необов'язково відображають точки зору Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Інтерньюз Нетворк.

 

Дослідження та опитування також фінансується Міжнародним фондом «Відродження» та Посольством Великої Британії в Україні. Погляди та висновки, викладені у цьому звіті, належать авторам.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду