Олексій Дурнєв обрав нову співведучу

Олексій Дурнєв обрав нову співведучу

29 Квітня 2014
9877
29 Квітня 2014
18:53

Олексій Дурнєв обрав нову співведучу

9877
Олексій Дурнєв обрав нову співведучу
Олексій Дурнєв обрав нову співведучу

Сьогодні, 29 квітня, Олексій Дурнєв оголосив ім'я переможниці конкурсу «Нова +1 для Дурнєва», яка стане його співведучою в програмі «Дурнєв +1». Про це повідомляє прес-служба телеканалу ТЕТ.

 

Оголошення імені переможниці відбулося на сайті телеканалу ТЕТ в онлайн-режимі. Всупереч правилам конкурсу ведучою програми «Дурнєв +1» стала не Катя Зубенко і не Юлія Крицька, котрі набрали найбільшу кількість голосів, а Катя Ковтун.

 

«Наш проект завжди був непередбачуваним, провокаційним та скандальним, тому я вирішив не зраджувати собі й обрав ту дівчину, яка зайняла останнє місце в голосуванні глядачів, - прокоментував своє рішення Олексій Дурнєв. - Сподіваюсь, що це спровокує бурю роздратування, невдоволення та обурення, як поміж учасниць конкурсу, так і серед глядачів. Катя Ковтун, загалом, близька проекту «Дурнєв +1» - вона не соромиться камери, шукає неординарний підхід до зйомок. Катя - не типова, вона ні на кого не схожа. Інші дівчата намагались поводити себе в кадрі, як традиційні ведучі, й це було їх помилкою. Проте в якості заохочувального призу можу пообіцяти, що вони перші будуть на підхваті, якщо з Катею щось станеться, наприклад, якщо вона завагітніє».

 

Нагадаємо, попередня спів ведуча проекту «Дурнєв +1» Даша Ши залишила проект у січні «у зв'язку з творчими розбіжностями» з Олексієм Дурнєвим. У коментарі «Детектор медіа» Даша Ши пояснила, що з ТЕТ не прощається, але наразі планує співпрацювати з каналом НЛО TV, де разом із сестрою Наталією Шиловою працює над шоу «Козырная маршрутка».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9877
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду