НТКУ продовжить співпрацю з французьким мовником ARTE France

11 Квітня 2014
7379
11 Квітня 2014
11:45

НТКУ продовжить співпрацю з французьким мовником ARTE France

7379
НТКУ продовжить співпрацю з французьким мовником ARTE France

У 2014 році Національна телекомпанія України продовжить співпрацю з французьким мовником ARTE France, програми якої транслювала в ефірі Першого національного сім років. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цього року у рамках співпраці НТКУ планує збільшити обсяги трансляцій програм, що надаються за угодою з компанією ARTE France. Наразі НТКУ очікує від французького партнера новий пакет програм.

 

Заступник генерального директора НТКУ з питань міжнародного співробітництва Вікторія Романова розповіла, що НТКУ також планує передати своїм французьким колегам контент для ретрансляції.

 

«Окрім трансляцій продукту виробництва АРТЕ в ефірі Першого Національного, НТКУ готує пакет програм власного виробництва для запропонування французьким партнерам з метою розширення співробітництва та популяризації продукту НТКУ», – сказала пані Романова.

 

Компанія ARTE France у свою чергу повідомила, що у 2014 році вона продовжує свою політику співпраці з 11-ма телеканалами, до переліку яких входить і НТКУ. ARTE France надаватиме своїм партнерам нові програми та запропонує 50 годин документалістики культурологічного спрямування.

 

«Обсяги програм, що транслюються партнерами щорічно, постійно зростають», – повідомляє прес-служба ARTE France.

 

За інформацією прес-служби французького мовника, у 2013 році загальний обсяг трансляцій програм партнерами ARTE France досяг 924  години ефіру, що становить 73% приросту порівняно із 2012 роком, коли цей показник становив загалом 535 годин.

 

Нагадаємо, НТКУ співпрацює з компанією ARTE France з 2006 року. У 2011 році угоду з компанією ARTE France було оновлено. Протягом цих років окрім трансляції програм АРТЕ партнери втілили декілька спільних проектів, зокрема «Вікенд з АРТЕ», конкурс короткометражних фільмів, телевізійний проект до 25 роковин Чорнобильської трагедії тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7379
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду