24 березня у Донецьку – круглий стіл щодо інформаційної агресії проти України

22 Березня 2014
9539
22 Березня 2014
18:23

24 березня у Донецьку – круглий стіл щодо інформаційної агресії проти України

9539
24 березня  у Донецьку – круглий стіл щодо інформаційної агресії проти України

24 березня 2014 р. о 14 годині в Донецьку відбудеться круглий стіл «Інформаційна агресія проти України: як це впливає на донецьку журналістику?». Про це повідомляють організатори заходу.

 

Останні події в Україні та Донецькій області зокрема остаточно довели слабкість інформаційної безпеки держави. Чи була можливість засобам масової інформації та громадськості працювати на упередження та не допустити ескалації громадянського конфлікту? Що необхідно зробити для об`єднання зусиль громади, щоб запобігти подальшій інформаційній агресії проти України та Донецької області? Позиція журналіста в умовах політичної кризи: спостерігач та медіатор чи громадянин та активіст? Наскільки для співробітників ЗМІ допустимо та безпечно проявляти власну громадянську позицію? Конфлікт інтересів - політичні вподобання та редакційна політика: як у цьому випадку має поводитись журналіст? - ці та інші питання будуть обговорюватись під час круглого столу у Донецьку. 

 

Серед учасників:

 - Світлана Єременко, медіа-експерт, керівник проекту з моніторингу регіональних ЗМІ Українського освітнього центру реформ (м.Київ).

- Олександр Бриж, головний редактор газети "Донбас", голова Донецької обласної організації НСЖУ;

 - Олег Джолос, генеральний директор ДОДТРК;

Дмитро Шишкін, головний редактро газети "Жизнь";

 - Олексій Мацука, головний редактор сайту "Новости Донбасса", керівник Донецького інституту інформації;

- Сергій Гармаш, голова ГО «Центр досліджень соціальних перспектив Донбасу», редактор інтернет-видання «Острів»;

-  Світлана Закревська, голова ДГО "Альянс".

 

Захід відбудеться за адресою: пр-т Дзержинського, 13, БЦ «Скіф», конференц-зала на 1-му поверсі.

 

 

До обговорення запрошуються представники ЗМІ, органів державної влади та місцевого самоврядування, фахівців із зв'язків з громадськістю, політологів, соціологів та інших зацікавлених осіб. По результатах заходу організатори підготують рекомендації щодо трансформації інформаційної політики в регіоні.

 

Захід організований в рамках всеукраїнського проекту з моніторингу професійних стандартів журналістики та «джинси» в регіональних друкованих та Інтернет ЗМІ, що реалізується Українським освітнім центром реформ.

 

Інформаційний партнер - Донецький прес-клуб.

 

Контакти: 050 42 42 103, 097 2 90 60 90 Тетяна Михайлова, 050 27 33 985, 098 100 41 64 Світлана Агаджанян.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9539
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду