Що канали покажуть 8 Березня (святкова телепрограма)

Що канали покажуть 8 Березня (святкова телепрограма)

8 Березня 2014
13582
8 Березня 2014
09:33

Що канали покажуть 8 Березня (святкова телепрограма)

13582
Що канали покажуть 8 Березня (святкова телепрограма)
Що канали покажуть 8 Березня (святкова телепрограма)

Загальнонаціональні телеканали підготували до свята 8 Березня, що припадає цього року на суботу, кілька нових проектів власного виробництва, кілька прем'єр російських серіалів, а також тематичний кінопоказ.

 

«1+1» випустить прем'єру мюзиклу «1+1 удома: 8 Березня» виробництва «Студії Квартал-95», який вийде у вечірньому пік-праймі - о 20:15. Це продовження мюзиклу «1+1 удома» - новорічних пригод двох підлітків, які захищали себе та свої домівки від бандитів, поки батьків не було вдома. Цього разу діти зустрінуться зі злочинцями знову.

 

 

Як і в першій частині, у другому фільмі беруть участь актори «Студії Квартал-95» і ведучі «1+1». «Кварталівці» Володимир Зеленський, Олена Кравець і Євген Кошовий зіграють у стрічці бандитів. А ведучі «1+1» Людмила Барбір, Марина Леончук, Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, Анатолій Анатоліч, Лідія Таран та інші - позитивних персонажів.

 

Загалом весь денний ефір «1+1» також буде заповнений розважально-гумористичними проектами «Студії Квартал-95»: серіалом «Свати-4», шоу «Київ вечірній», «Вечірній квартал» і «Розсміши коміка». А о 22:00 глядачі зможуть стати свідками того, як Мел Гібсон читає жіночі думки у фільмі «Чого хочуть жінки».

 

На СТБ 8 березня о 19:00 стартує шостий сезон талант-шоу «Україна має талант!», яке цього року виробляє творче об'єднання СТБ під керівництвом Володимира Турича. Як повідомляє телеканал, у цьому сезоні змінився склад журі. Тепер обирати таланти разом з Ігорем Кондратюком і Славою Фроловою будуть шеф-кухар і суддя шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво та боксер, інтернаціональний чемпіон за версією IBO В'ячеслав Узелков. Беззмінний суддя п'яти сезонів Влад Яма залишив проект. Ведучою продовжує бути Оксана Марченко.

 

 

Зміни в шостому сезоні «Україна має талант» торкнулися правил шоу. На телекастингах учаснику необхідно отримати від суддів мінімум три «так», щоб пройти далі і продовжити боротьбу за звання народного таланту України і винагороду в 1 млн грн. Також у кожного судді з'явиться «золотий квиток». Він дає право потрапити до півфіналу учаснику, який отримав три «ні», але його талант беззастережно сподобався одному із суддів. Скористатися ним кожен суддя може лише один раз за весь період телекастингів.

 

Решта ефірного часу СТБ 8 березня зайнята повторними показами нових проектів весняного сезону: «Холостяк - 4», «Хата на тата», «Детектор брехні - 5», «Я соромлюсь свого тіла».

 

«Інтер» теж підготував одну прем'єру власного виробництва, яку випустить в ефір о 10:00. Це документальний фільм «Жванецький. Одіссея одесита», присвячений 80-річчю письменника-сатирика Михайла Жванецького. Над стрічкою працювала студія «07 продакшн». Режисер - Оксана Струтинська, автор сценарію - Олена Єлагіна.

 

 

У фільмі Михайло Жванецький розповість про творчість, своє дитинство, мамину квартиру, улюблений дворик, де виріс, і до якого обов'язково приходить хоча б раз на рік. Поділиться спогадами про від'їзд до Ленінграда, про роботу з Аркадієм Райкіним, про повернення до Одеси та багато іншого. Про письменника розповідатимуть і його друзі.

 

Денний ефір «Інтера» заповнює кіносеріальний показ: «Москва сльозам не вірить», усі чотири серії «Не зрікаються кохаючи», «Генеральська невістка». А о 22:30 телеканал використає випробуваний прийом - повторний показ продукту виробництва «Студії Квартал-95». «Інтер» покаже концерт 2012 року «8 березня у Великому місті».

 

«Україна» перенесе глядачів у 1960-ті: телеканал представить 8 березня українську прем'єру російського серіалу Валерія Тодоровського «Відлига» («Оттепель»), який наприкінці минулого року вийшов на російському «Первом канале». У суботу «Україна» покаже чотири з 12 серій: до й після «Событий», о 16:30 і 19:20.

 

«Відлига» була названа «проривним» і етапним проектом для російського серіального телевиробництва. Режисером 12-серійного фільму став Валерій Тодоровський, який до цього знімав виключно повнометражне кіно і вперше взявся за створення серіалу. За взірець російський режисер взяв культовий американський серіал Mad men («Безумці) Метью Вайнера. Якщо американський сценарист втілював на телеекрані життя свого батька-рекламіста, який працював у рекламних агенціях Нью-Йорка в 1950-60-х роках минулого століття, то Валерій Тодоровський у своєму серіалі показав світ свого дитинства - радянський кінематограф 1960-х років. Його батько, відомий радянський кіномитець Петро Тодоровський починав у той час знімати свої перші стрічки як оператор і режисер.

 

Протягом дня в сітці «України» - другий сезон «Один за 100 годин» о 10:00, а також фільми й серіали: «В очікуванні кохання», «Наречена мого нареченого», «Про що мовчать дівчата».

 

ICTV представить прем'єру драматичного міні-серіалу 2014 року «На крилах» виробництва російського продакшну «Фаворит-фільм». Історія про моральні цінності підлітків почнеться о 15:50, в ефір вийдуть усі п'ять серій поспіль з перервою на «Факти».

 

«Дві компанії, два різних світи: нащадки багатих сімей борються з нудьгою, а юні мешканці нетрів - б'ються за виживання, - анонсує канал. - По-справжньому об'єднати зусилля головних героїв з обох компаній змусить біда: тяжко хвора дівчина потребує дорогої операції. І знайти на неї гроші - ось завдання, яке по плечу шибайголовам, серед яких і екстремальники, і сама справжня шпана. Навички кожного з них знадобляться, коли вони захочуть пограбувати бандитське казино...».

 

У картині разом з молодими акторами знялися знані майстри Юрій Стоянов, Микола Добринін, Андрій Смоляков. Режисером серіалу виступив Влад Фурман, який брав участь у створенні «Бандитського Петербурга» й «Агента національної безпеки». Зйомки проводилися в Криму, в Севастополі та Балаклаві, у фортеці Чембало.

 

Крім того в ефірі ICTV цього дня - комедії «Французький поцілунок», «Наша Раша. Яйця долі», «Ржевський проти Наполеона».

 

ТЕТ 8 березня запускає п'ятий сезон скетчкому власного виробництва «Віталька». Перша серія вийде о 19:55. «У цей день головний герой в ефірі каналу ТЕТ привітає свою маму, Наташу і всіх телеглядачок з Міжнародним жіночим днем», - анонсує канал.

 

 

Також у програмі ТЕТ - мультфільм «Правдива історія Червоної Шапки», шоу «Панянка-селянка», фільм «Серцеїдки», шоу «Розсміши коміка» і «Супердискотека 90-х».

 

Новий канал наповнив святковий ефір кінопоказом, розрахованим на цільову аудиторію. В ефір вийдуть дві фінальні частини саги «Сутінки» о 15:45, а також «Міс конгеніальність», після якої о 22:00 - «Педан-Притула шоу» власного виробництва.

 

НТН запропонує своє традиційне телевізійне меню з кримінальних програм і серіалів. Цікаво, що о 13:55 у «Правді життя» розкажуть про професію телеведучого, а о 14:25 канал покаже голлівудський екшн 2012 року «Джек Річер» з Томом Крузом у головній ролі.

 

М1 запускає 8 березня новий сезон. Зокрема, цього дня можна буде побачити хіт-паради Russian Style з Олею Поляковою о 15:00 і «21+» з Анною Седоковою о 23:00.

 

Перший національний спеціальних святкових показів не планує і транслюватиме цього дня змагання з біатлону на кубку світу і Паралімпійських іграх, а о 21:45 покаже спецпроект до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка «Жива душа поетова святая...» - першу частину нової пісенної Шевченкіани.

 

Ольга Артеменко, для «Детектор медіа»

 

Фото - vk.com, із сайтів телеканалів, від прес-служб телеканалів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13582
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду