11 каналів, в тому числі «Інтер», транслюють виступ Тимошенко в прямому ефірі

22 Лютого 2014
16899
22 Лютого 2014
22:06

11 каналів, в тому числі «Інтер», транслюють виступ Тимошенко в прямому ефірі

16899
11 каналів, в тому числі «Інтер», транслюють виступ Тимошенко в прямому ефірі

Усього 11 каналів транслюють у прямому ефірі перший виступ після звільнення з ув'язнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко увечері 22 лютого на сцені Євромайдану в Києві.

 

А саме: «Інтер», «1+1», ICTV, 5 канал, ТВі, ZIK, ATR, канал «24», Business, UBR, Espreso.

 

Нагадаємо, 22 лютого журналісти та піарники пікетували «Інтер», протестуючи проти необ'єктивного висвітлення подій, пов'язаних з Євромайданом.

 

Раніше 21 лютого 16 співробітників «Національних інформаційних систем» - новинного продакшну телеканалу «Інтер», звернулися з відкритим листом до керівництва, у якому заявили про свою незгоду з редакційною політикою каналу. Майже всі журналісти, які поставили свої підписи під зверненням, спеціальізуються на міжнародній тематиці. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду