Міліція погрожує Ляшку кримінальною статтею за заклики в телеефірі

25 Січня 2014
17738
25 Січня 2014
09:36

Міліція погрожує Ляшку кримінальною статтею за заклики в телеефірі

17738
Міліція погрожує Ляшку кримінальною статтею за заклики в телеефірі

Заяви народного депутата, лідера Радикальної партії України Олега Ляшка про необхідність затримання міліціонерів підпадають під статтю Кримінального кодексу. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

 

«За погрозу вбивством, насильством щодо працівника правоохоронного органу, а також його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, передбачена кримінальна відповідальність за статтею 345 Кримінального кодексу України. Під дію цієї статті підпадають заяви народного депутата Олега Ляшка, який публічно в ефірі телеканалу закликав затримувати працівників органів внутрішніх справ», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17738
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду