Сайт Партії регіонів заблоковано

19 Січня 2014
19187
19 Січня 2014
19:56

Сайт Партії регіонів заблоковано

19187
Сайт Партії регіонів заблоковано

Офіційний сайт Партії регіонів заблоковано. В коментарі «Радіо Свобода» речниця фракції Партії регіонів Людмила Ковальовська не змогла назвати причин, через які завантажити сторінку Партії регіонів неможливо. За її словами, станом на 17:00 сайт працював у звичайному режимі.

На запитання, чи може йтися про DDoS-атаку, речниця заявила, що в разі підтвердження інформації про можливі хакерські атаки на вихідних, офіційна реакція з’явиться на сайті пізніше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19187
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вадим
3810 дн. тому
неужели на этот сайт кто то заходит?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду