Знову запрацював прес-центр Євромайдану

2 Січня 2014
15699
2 Січня 2014
14:25

Знову запрацював прес-центр Євромайдану

15699
Після генерального прибирання
Знову запрацював прес-центр Євромайдану

Прес-центр Штабу національного спротиву в Будинку профспілок у Києві відновив роботу в звичайному режимі після новорічних свят. Про це повідомляє сайт http://fakty.ictv.ua з посиланням на кореспондента УНІАН.

 

2 січня на 13.00 у прес-центрі запланована прес-конференція народних депутатів Степана Кубіва, Михайла Блавацького і Сергія Аверченка про підсумки святкування Нового року на Майдані.

 

«Прес-центр, як і решта всіх служб Штабу національного спротиву, працюють у звичайному режимі», - повідомили в прес-центрі. За словами співробітників прес-центру, 1 січня в приміщенні, де проходять прес-конференції, й прилеглих кімнатах було проведено генеральне прибирання.

 

На даний момент на Майдані Незалежності знаходяться кілька десятків активістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15699
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду